Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Τρεις Εξεταστικές Επιτροπές θα στήσει η ΝΔ για τα έργα και ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ



Τρεις εξεταστικές επιτροπές προγραμματίζει να στήσει η ΝΔ μετά από τις εκλογές.
Η εκπρόσωπος του κόμματος Μαρία Σπυράκη  ανέφερε ότι η ΝΔ, όπως έχει πει ο πρόεδρος του κόμματος, μετά τις εκλογές θα συστήσει εξεταστική επιτροπή για το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία
αλλά «και για την παράλειψη του κ. Κουρουμπλή να εκδώσει δελτίο τιμών φαρμάκων».

Συγκεκριμένα η κυρία Σπυράκη είπε:


"Ο κ. Σαμαράς, χθες, δεν είπε τίποτα περισσότερο από το αυτονόητο. Η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη εξαγγείλει ότι θα συστήσει Εξεταστική Επιτροπή για το πρώτο καταστροφικό εξάμηνο του 2015. Έχει επίσης εξαγγείλει ότι, μετά τις εκλογές, θα ζητήσει να εξεταστεί η υπόθεση της ακύρωσης της πώλησης των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία. Υπόθεση στην οποία, όπως ξέρετε, εμπλέκεται ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο κ. Καμμένος. Επίσης, η Νέα Δημοκρατία θα ζητήσει να εξεταστούν πιθανές ευθύνες του κ. Κουρουμπλή για την παράλειψή του να εκδώσει δελτίο τιμών φαρμάκων το 2015". 
 Η εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρθηκε επίσης στην υπόθεση των βλημάτων, λέγοντας ότι έχει προσέλθει να καταθέσει ένας κρίσιμος μάρτυρας, ο Βασίλης Παπαδόπουλος, και ότι η ΝΔ είναι εν αναμονή για να αποτυπωθεί η πορεία αυτής της υπόθεσης και να κινηθεί ανάλογα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.