Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Οχετός Καρανίκα κατά ΝΔ με απίστευτες ύβρεις που δεν αρμόζουν σε σύμβουλο Πρωθυπουργού!!!- Δείτε τι έγραψε!

“Μαφιόζους και κατσαπλιάδες δοσίλογους του εμφυλίου”, αποκαλεί τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας εκτοξεύοντας απίστευτες ύβρεις σε δημόσιο κείμενό του με αφορμή την υπόθεση Novartis και την χθεσινή σχετική ψηφοφορία στην Βουλή.

Εξαπολύοντας επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο αποκαλεί “απατεώνα πατριδοκάπηλο”, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού αναπτύσσει ένα σκεπτικό περί “κεντροδεξιάς μαφίας”. Αναφερόμενος δε στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Καρανίκας υποστηρίζει ότι “οι Μίζες είναι στο καταστατικό της, στο πρόγραμμα της, είναι το οξυγόνο της, ο χαρακτήρας της, ο επαγγελματισμός της, η Αριστεία και η Αξιοκρατία της”, φτάνοντας στο σημείο να αποδώσει στα στελέχη της τους ακόλουθους χαρακτηρισμούς: “Είναι ψεύτες, καταχραστές, εκβιαστές, διαπλεκόμενοι και υποδύονται ως υποκριτές τους χριστιανούς πολιτικούς που μπαίνουν στην ‘Σαρακοστή’...”. 

Ολόκληρο το κείμενο του κ. Καρανίκα έχει ως εξής: 



“10 κάλπες, 10 πρόσωπα...

η ίδια ιστορία, η ίδια πολιτική ταυτότητα-φυσιογνωμία.
Η κεντροΔεξιά επέλεξε το αφήγημα της ‘σκευωρίας’ λέγοντας μας, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι το σκάνδαλο Novartis το έστησε το FBI ως επιρροή του Τσίπρα…γιατί φοβάται τη ΝΔ στο θέμα του Μακεδονικού.
Το 'Μακεδονικό' όμως είναι υπόθεση που την διαχειρίστηκε η Δεξιά - με την ΝΔ και το Πασοκ - έχοντας αποκλειστική ευθύνη αυτού του ζητήματος και είναι αυτοί που ως πατριδοκάπηλοι το διαμόρφωσαν από την εποχή που κυβερνούσαν, πουλώντας ο ένας τον άλλον, ρίχνοντας κυβέρνηση, υπογράφοντας ονόματα & γλώσσες.
Ακούς τον ακροδεξιό Σαμαρά της Πολιτικής Άνοιξης- ΝΔ που υπέγραψε και αποδέχτηκε τυχοδιωκτικά το όνομα της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας ως έχει… και καταλαβαίνεις τι θα πει απατεώνας πατριδοκάπηλος.
Η ‘κεντροδεξιά μαφία’ με ακροδεξιές πρακτικές απειλεί την κυβέρνηση, τους μάρτυρες και την δικαιοσύνη γιατί αποκαλύπτονται και έτσι ο κόσμος θα μάθει την αλήθεια για το τι έκαναν τα χρόνια της κρίσης, των μνημονίων και της χρεοκοπίας.
Καρφώνει ο ένας τον άλλον, απειλούν δικαστές, εισαγγελείς, μάρτυρες και ό,τι μιλάει εναντίον τους και τους αποκαλύπτει.
Βρίζουν την δικαιοσύνη, τις διαδικασίες που οι ίδιοι ψήφισαν και απειλούν όπως οι μαφιόζοι και οι κατσαπλιάδες δοσίλογοι του εμφυλίου - χρησιμοποιώντας την ίδια γλώσσα με τους προγόνους τους, τους συνεργάτες των Ναζί ...
Καταλαβαίνουμε γιατί χάνει συνεχώς η Δεξιά και καταλαβαίνουμε ότι οι Μίζες είναι στο καταστατικό της, στο πρόγραμμα της, είναι το οξυγόνο της, ο χαρακτήρας της, ο επαγγελματισμός της, η Αριστεία και η Αξιοκρατία της.
Είναι ψεύτες, καταχραστές, εκβιαστές, διαπλεκόμενοι και υποδύονται ως υποκριτές τους χριστιανούς πολιτικούς που μπαίνουν στην ‘Σαρακοστή’... με πίστη να κοροϊδεύουν τον κόσμο και να εισπράττουν τις Μίζες τους, όπως έκαναν τόσα χρόνια. Ε να περιφέρονται λέγοντας ιστορίες με κροκοδείλια δάκρυα
Να ποια είναι η Δεξιά και η ΝΔ. Είναι ο φορέας του εύκολου και γρήγορου πλουτισμού λόγω διαπλοκής και διαφθοράς, χάριν του επαγγελματισμού τους στην κατάχρηση και την απάτη. Είναι επικίνδυνοι, το αποδεικνύουν καθώς τους ακούμε και τους βλέπουμε στα δικά τους ΜΜ
Στα σοβαρά προβλήματα αποκαλύπτεται η Δεξιά ως μέρος του προβλήματος και στεναχωριέμαι για τους τίμιους Δεξιούς και ψηφοφόρους της ΝΔ που ανέχονται να στηρίζουν την πολιτική Μαφία και τις Μίζες τους…"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.