Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Το πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ που παραπέμπει σε δημοψήφισμα- Μέχρι και τον "τρισκατάρατο" ΓΑΠ επιστράτευσε κατά του συλλαλητηρίου

Σε... δημοψήφισμα παραπέμπει το πρωτοσέλιδο της ΑυγήςΜε ένα πρωτοσέλιδο που παραπέμπει σε δημοψήφισμα κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα Αυγή καθώς απεικονίζονται ένα «ΝΑΙ» και ένα «ΌΧΙ» που αναφέρονται στο Σκοπιανό αλλά και το συλλαλητήριο.
Η εφημερίδα επικαλείται πως το ΝΑΙ αντιπροσωπεύει «Το εθνικό συμφέρον και τη δημοκρατία, την εθνική γραμμή και την ευθύνη,
τον πατριωτισμό και τη συνεννόηση».
Στον αντίποδα, το ΟΧΙ αναφέρεται «στην πατριδοκαπηλία, την μικροπολιτική, τον εθνικισμό, την υπεκφυγή, την ανευθυνότητα, την Ακροδεξιά και το φασισμό».
Μάλιστα ψηλά ψηλά στο εξώφυλλο υπάρχει και μία φράση του Διονυσίου Σολωμού «Το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικόν ό,τι είναι αληθές».
Ενώ ενδεικτική της δύσκολης θέσης που βρίσκεται η κυβέρνηση με το συλλαλητήριο, είναι ότι η ΑΥΓΗ στα επιχειρήματα υπέρ του "Ναι" επικαλείται δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ εξύβριζε και εναντίον της πολιτικής του είχε "στήσει" το κίνημα των "αγανακτισμένων"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.