Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Απίστευτη γκάφα! Ο Κατσιφάρας έκανε τον Τσίπρα Πρόεδρο της Δημοκρατίας!!!

Ο Κατσιφάρας έκανε τον Τσίπρα... Πρόεδρο της Δημοκρατίας -Η αντίδρασή του [βίντεο]
Δεν άντεξε την παττάτα Κατσιφάρα ο Τσίπρας και λύθηκε στα γέλια


"Δεν έλειψαν τα… απρόοπτα στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική
Ανασυγκρότηση που πραγματοποιείται στην Πάτρα, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα να αποκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα Πρόεδρο της Δημοκρατίας!
Ο περιφερειάρχης, κατά την έναρξη της ομιλίας του απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό και δεν αρκέστηκε στο να τον προσφωνήσει απλώς «Πρόεδρο». Παρά, είπε και «Αγαπητέ Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας»!
Οι παριστάμενοι και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας ξέσπασαν σε γέλια και ο κ. Κατσιφάρας σχολίασε: «Ποτέ δεν ξέρεις, πολλά έχει η ζωή»".
Θα αναρωτηθείτε βέβαια πώς είναι δυνατόν ο κ. Κατσιφάρας να κάνει τέτοιο λάθος;
Είναι και παρα είναι αν λάβετε υπ' όψιν σας την παροιμία που προαναφέραμε. 
και να σας εξηγήσουμε. 
Ο κ. Κατσιφάρας είχε εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος. Το ΠΑΣΟΚ όμως δεν είναι δυνατόν να εκλέξει πάλι μόνο του Περιφερειάρχη. Έτσι λοιπόν ο κ. Κατσιφάρας άρχισε να φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα δε που είχε μπροστά του τρον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό, θέλησε να του επιδαψιλεύσει τιμές (κοινώς να βγάλει τη...σπάτουλα και να γλύψει πολιτικά). Αλλά επειδή, δεν φημίζεται για την ατσιδωσύνη του, φαίνεται ότι γλύστρησε από το πολύ γλύψιμο και έκανε την γκάφα του.
Άντε απόστολε, την επόμενη φορά για να πάρεις το χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ σε βλέπω να αναγορεύεις τον Αλέξη σε... πλανητάρχη!!! Άλλωστε "Ποτέ δεν ξέρεις, πολλά έχει η ζωή"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.