Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Ε, όχι ρε παλικάρια του ΣΥΡΙΖΑ να ζητάτε και τα ρέστα από τον ΟΝΝΕΔίτη Τρούπο για όσα άστοχα έγραψε στο twitter, όταν κρατάτε υπουργό τον Πολάκη. Φτάνει πιά!!!


Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την αποπομπή ΟΝΝΕΔίτη που χαρακτήρισε «πιθήκους» τους Σκοπιανούς


"Εκεί που μας χρωστάγανε ζητάνε και το βόδι"
Ο λόγος για τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δεν φτάνει που ανέχεται όλες τις χυδαιότητες του κ. Πολάκη, ο δε πρωθυπουργός τους τον επικροτεί διατηρώντας τον στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, τώρα ζητάει τα ρέστα για το γεγονός ότι ένας ΟΝΝΕΔίτης έγραψε απρέπειες στο internet.
 Πράγματι η ανάρτηση του Δημήτρη Τρούπου ήταν απαράδεκτη. Δεν έχει σχέση με τη φιλοσοφία και
την εικόνα της παράταξης, αλλά ο μόνος που δεν έχει δικαίωμα να κάνει υποδείξεις ήθους σε αυτή τη χώρα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, λόγω Πολάκη και μόνο. Αφού ο Πολάκης πλέον με τη συμπεριφορά του και τις αναρτήσεις του έχει καταστήσει τον εαυτό του συνώνυμο της λέξης χυδαιότητας.


Συγκεκριμένα, ο  υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ,  Δημήτρης Τρούπος, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως «οι κρεμάλες στο Σύνταγμα για τους εθνοπροδότες είναι έτοιμες και περιμένουν», ενώ χαρακτήρισε «επικίνδυνο» τον Πρωθυπουργό.

«Όταν εμείς κάναμε εγκαίνια στην Ακρόπολη, αυτοί είχαν ουρά και πηδούσαν από δέντρο σε δέντρο», έγραψε επίσης για τον λαό της ΠΓΔΜ.



Ο ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από αυτό εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας καταδικάζει όσα γράφτηκαν από τον κ. Τρούπο, καλώντας μάλιστα τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να παρέμβει και να τον αποπέμψει από τη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας.

«Οι ρατσιστικές και φασιστικές διατυπώσεις ξεπέρασαν κάθε όριο πολιτικής χυδαιότητας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Οι ρατσιστικές και φασιστικές διατυπώσεις εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, και του γειτονικού λαού της ΠΓΔΜ, που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Τρούπος, ξεπέρασαν κάθε όριο πολιτικής χυδαιότητας.

Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ έφτασε στο σημείο να απειλεί τον Αλ. Τσίπρα με κρεμάλες και να χαρακτηρίσει “πιθήκους” τους πολίτες της ΠΓΔΜ!

Αναμένουμε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκη, να αποπέμψει τον Δ. Τρούπο από τη νεολαία του κόμματος του
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.