Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Μάνδρας ο Βαγγέλης Μαρινάκης- Η συγκινητική ανάρτησή του στο f/b

Η συγκινητική ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την Μάνδρα
Από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας στη Μάνδρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε εντολή όλες οι επιχειρήσεις του να σταθούν στο πλευρό των πληγέντων.
Συνεργεία του Ολυμπιακού σε καθημερινή βάση βρίσκονταν στην περιοχή και εθελοντές από τις επιχειρήσεις του μεγαλοεφοπλιστή
έδιναν βοήθεια προσπαθώντα να απαλύνουν τον πόνο των πλημμυροπαθών.
Ο κόσμος της Μάνδρας όμως το αναγνωρίζει και σε κάθε ευκαιρία εκφράζει τη βαθιά ευγνωμοσύνη του για την συμπαράσταση, εκεί που το κράτος ήταν απών.
Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του κ. μαρινάκη στο λογαριασμό του στο facebook, λίγες ημέρες μετά την επίσκεψή του στην πολύπαθη περιοχή.

Συγκεκριμένα, ο επιφανής εφοπλιστής ανέφερε:  «Μια κυρία στη Μάνδρα προσέφερε ένα τριαντάφυλλο και είπε στους ανθρώπους μας: «Μπορεί το νερό να πήρε όλο μου το βιός αλλά γλίτωσε από την καταστροφή αυτό το τριαντάφυλλο. Σας παρακαλώ να το δώσετε στον κύριο Μαρινάκη, να του πείτε ευχαριστώ για ό,τι έχει κάνει και να έχει την ευχή μου να ευωδιάζει πάντα όπως ευωδιάζει αυτό το λουλούδι». Για αυτούς τους ανθρώπους αξίζει να κάνουμε τα πάντα. Και θα είμαστε εκεί όχι μόνο είκοσι ημέρες αλλά όσο χρειαστεί»». 
Μάλιστα η ανάρτηση συνοδεύεται και από μια φωτογραφία με το τριαντάφυλλο.

Δείτε την ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.