Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Με εξώδικο απαντά η Σπυράκη στις χυδαιότητες Καμμένου



Με εξώδικο απαντά στον Καμμένο η Σπυράκη
Με εξώδικο απαντά η Μαρία Σπυράκη στον Πάνο Καμμένο και τους ισχυρισμούς του υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι ήταν συνεργάτιδα του Ακη Τσοχατζόπουλου, ενώ τον προειδοποιεί ότι αν δεν ανακαλέσει θα προσφύγει στα αστικά δικαστήρια.
Σε δήλωση της η εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε:
«Οι νέες χυδαιότητες του Πάνου Καμμένου δεν θα μείνουν αυτή τη φορά αναπάντητες, ακόμη κι αν ισχυριστεί ότι τις έγραψε κάποιος συγγενής του.

Αύριο το πρωί στο γραφείο του θα τον υποδεχθεί ένα εξώδικο και αν δεν ανακαλέσει αμέσως ζητώντας δημοσίως συγγνώμη, η επόμενη συνάντησή μας θα είναι στα αστικά δικαστήρια στα οποία έχει συνηθίσει πλέον να πληρώνει αγωγές».

Νωρίτερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με ανάρτηση του στο twitter ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «αν η συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου -- Κούλη  ψάχνει όπλα στη Συρία να ρωτήσει τα αφεντικά που την πληρώνουν από τα μαύρα και τα αρπάζουν διαχρονικά από τον Ελληνικό λαό».




Υπενθυμίζεται ότι επί χρόνια η Μαρία Σπυράκη, ως πολιτικός συντάκτης εφημερίδων, περιοδικών αλλά και μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών όπως ο STAR και το MEGA,  είχε αναγκαστικά επαφές και με πολιτικούς από την πλευρά του τότε ΠΑΣΟΚ αλλά και της Νέας Δημοκρατίας, των δύο κομμάτων δηλαδή, που κυριαρχούσαν στο πολιτικό σκηνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.