Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Επεισόδια: Η Κυβέρνηση παραβιάζει το Σύνταγμα με την ανοχή της σε όσους επιδίδονται σε καταστροφές - Τι θα κάνει η ΝΔ


 


Επεισόδια, μολότοφ, καταστροφές μαγαζιών στο κέντρο της Αθήνας. 




Για άλλη μια φορά εικόνα χάους στην πρωτεύουσα που παραδόθηκε ξανά στο έλεος των αναρχικών, των αντιεξουσιαστών και του Ρουβίκωνα.
Είναι, όπως είπε ο κ. Δραγασάκης, τα δικά τους παιδιά. Γι' αυτό προφανώς δεν αφήνουν την
Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. .
Η κυβέρνηση θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να κυβερνά με τις ιδεοληψίες της. Οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται παντού και και πάντα, χωρίς εξαιρέσεις.
Με τη στάση της η κυβέρνηση παραβιάζει διπλά το Σύνταγμα. Και δεν εφαρμόζει τους νόμους ισότιμα και κατά τον ίδιο τρόπο για όλους τους Έλληνες, αλλά και δεν προστατεύει την ιδικτησία των πολιτών
  
Τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία

Αδιαπραγμάτευτη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ. είναι να σπάσουμε το άβατο των Εξαρχείων και γενικώς όλα τις εστίες εγκληματικότητας στην Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις που έχουν καταστήσει του πολίτες ομήρους στα ίδια τους τα σπίτια και τις γειτονιές τους. Και βέβαια να καταργήσουμε το νόμο Παρασκευόπουλου που αποφυλάκισε περισσότερους 2500 καταδικασμένους για κακουργήματα, να δημιουργήσουμε φυλακές υψίστης ασφαλείας, να ενδυναμώσουμε την ομάδα ΔΙΑΣ, να επαναφέρουμε τις πεζές περιπολίες και τον αστυνομικό της γειτονιάς και να ενεργοποιήσουμε την ομάδα ΔΕΛΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.