Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Και ψεύτες και απατεώνες! Προβλέπουν είσπραξη 28 εκατ. € για τον φόρο στο κρασί, που λένε ότι θα καταργήσουν


Έχουν προϋπολογιστεί 28 εκατομ. ευρώ από το φόρο στο κρασί αντί της κατάργησης

H Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Σερρών, κυρία Φωτεινή Αραμπατζή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Παραμένει κανονικά στον Προϋπολογισμό του 2018, ο Ε.Φ.Κ. στο κρασί, διαψεύδοντας με τον πιο πανηγυρικό τρόπο τις "δεσμεύσεις" του
Αλέξη Τσίπρα για κατάργησή του μέχρι το τέλος του 2017»

 
Πλήρης δήλωση

«Επιβεβαιώνεται και με τη βούλα του Προϋπολογισμού του 2018 η πλήρης αναξιοπιστία και ο εμπαιγμός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στον κόσμο της πρωτογενούς παραγωγής.

Η δήθεν δέσμευση για κατάργηση του άδικου και αναποτελεσματικού Ε.Φ.Κ. στο κρασί μέχρι το τέλος του 2017, όπως εκφράστηκε επανειλημμένως τόσο από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου, αλλά κυρίως από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα  - και μάλιστα από το επίσημο βήμα της φετινής Δ.Ε.Θ. - γκρεμίζεται στη σελίδα  23 του Προϋπολογισμού της Κυβέρνησης

Εκεί, που φαρδιά – πλατιά αναφέρεται ότι οι προβλέψεις των εσόδων για το 2018 από τον Ε.Φ.Κ. στο κρασί, φθάνουν τα 28 εκατ. ευρώ.

Η εξαπάτηση που επιχειρεί η Κυβέρνηση δεν έχει αρχή και τέλος. Επιβάλλει στην αρχή έναν φόρο που πλήτει σοβαρά τον αμπελουργικό και οινοποιητικό κλάδο, μετά δεσμεύεται να τον καταργήσει και στο τέλος  τον προϋπολογίζει ως έσοδο και το νέο έτος.

Η λέξη εξαπάτηση ωχριά μπροστά στην πολιτική ανεντιμότητα αυτής της Κυβέρνησης!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.