Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Κακλαμάνης: Το 2018 θα είναι εκλογικό έτος

Το 2018 θα είναι ένα εκλογικό έτος, εκτίμησε μιλώντας στο το «ΘΕΜΑ 104,6» και στους Μπάμπη Κούτρα και Βασίλη Χιώτη, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, αναφέρθηκε στο συνέδριο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο,
εξηγώντας ότι είναι ένα συνέδριο προγραμματικού χαρακτήρα, για αυτό έχει συγκεκριμένη ατζέντα.


«Το 2018 αν δεν είναι εκλογικό έτος, σίγουρα θα είναι προεκλογικό έτος», είπε συμπληρώνοντας ότι εκτίμησή του είναι ότι θα είναι έτος εκλογών.
Ο κ. Κακλαμάνης, τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να βρει μια στρατηγική να φέρει πίσω τους ψηφοφόρους που έφυγαν.

«Για ένα κόμμα εξουσίας», όπως είπε το ένα σκέλος της πολιτικής που ασκεί είναι «να καυτηριάζει τα κακός κείμενα από την κυβέρνηση, άλλα και να πείσει την κοινωνία, εκείνους που δεν πήγαν να ψηφίσουν, να πάνε». Όπως σχολίασε η αποχή ήταν μεγάλη στις περασμένες εκλογές.

«Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι στις προτάσεις μας», τόνισε. «Ένα μεγάλο θέμα που θα αντιμετωπίσουμε και θα βρεθεί μπροστά μας είναι το θέμα των πλειστηριασμών και το θέμα της κύριας κατοικίας. Νομίζω ότι σε αυτά τα θέματα πρέπει να υπάρξουν απαντήσεις, όπως και για το θέμα του ΕΝΦΙΑ», ανέφερε και εκτίμησε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του συνεδρίου θα αναφερθεί σε αυτά τα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.