Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

11ο Συνέδριο ΝΔ- Άδωνις: Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα και θα το κάνουμε!!!



Την πεποίθηση ότι η ΝΔ και τα στελέχη της είναι  έτοιμοι να αλλάξουν την Ελλάδα εκφράζει με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις γεωργιάδης, διατυπώνοντας παράλληλα τη βεβαιότητα:  "Θα το κάνουμε"!!!
Το 11o Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας σηματοδοτεί την κορύφωση της πορείας
που η παράταξή μας έχει χαράξει, τους τελευταίους μήνες, προκειμένου να προσεγγίσει και να αφουγκραστεί όλο και περισσότερα κοινωνικά στρώματα, προτού καταλήξει και παρουσιάσει το σχέδιό της για την επόμενη ημέρα. Μία ολοκληρωμένη πρόταση, με ξεκάθαρες κατευθύνσεις, για την Ελλάδα που εμείς ονειρευόμαστε.
Στόχος μας δεν είναι να διοργανώσουμε μία κομματική φιέστα, για να ακουστούν μεγάλα λόγια και χειροκροτήματα. Στόχος μας είναι να απαντηθούν ερωτήματα που έχουν θέσει οι ίδιοι οι πολίτες, ώστε όλοι μαζί να συνδιαμορφώσουμε τους βασικούς άξονες της πολιτικής που η Νέα Δημοκρατία θα ακολουθήσει όταν αναλάβει εκ νέου τα ηνία της χώρας. 
Η Νέα Δημοκρατία δεν κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Ούτε εργάζεται αποκλειστικά και μόνο για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία. Κύριο μέλημά μας είναι να γυρίσουμε σελίδα και να κοιτάξουμε μπροστά με όραμα και αποφασιστικότητα. 
Είμαστε «έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα». Και θα το κάνουμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.