Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Η φωτογραφία του γιου της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη πριν την επιστροφή στο δελτίο- Τι λέει ο μπαμπάς για τους κινδύνους του παιδιού...

Η φωτογραφία του γιου της πριν την επιστροφή στο δελτίο και ο «άυπνος» Μπακογιάννης
Πηγή: newbeast.gr
Το πρώτο της δελτίο ειδήσεων μετά τη γέννηση του γιου της είπε το βράδυ της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη.
Η ίδια λίγες ώρες πριν είχε ανακοινώσει με έναν συγκινητικό τρόπο την επιστροφή της, αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία
του γιου της να κρατά στο χέρι του το τηλεκοντρόλ, γράφοντας: «Μου είπε ότι θα με παρακολουθεί. Και θα είναι σίγουρα ο πιο αυστηρός κριτής μου. Έχει άλλωστε μεγάλη προϋπηρεσία! Πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από την πιο γλυκιά περιπέτεια της ζωής μου.»
bhgfrhgfr
Ο Κώστας Μπακογιάννης από την μεριά του μιλάει απόψε στον τσολιά της Ελληνοφρένειας και μεταξύ άλλων απαντάει και για τα νέα δεδομένα της ζωής του με το μωρό.
Πώς είναι η ζωή με το μωρό το καινούριο, τον ρωτάει για να απαντήσει: «Με λιγότερο ύπνο θα έλεγα».
Όσο γα το τι νανουρίσματα λέει η γνωστή δημοσιογράφος στο μωρό για να κοιμηθεί ο Κώστας Μπακογιάννης απαντάει: «Μην ξεχνάμε ότι έχουμε μια ανησυχία για αυτό το παιδί. Επειδή τον είχε η Σία στην κοιλιά για όλους αυτούς τους μήνες που έλεγε δελτίο, σκέψου τι έχει ακούσει αυτό το παιδί! Κανονικά τι σου λένε οι ειδικοί; Σου λένε να παίζεις κλασική μουσική στα παιδιά, να τα χαλαρώνεις και ξαφνικά το παιδί ακούει για το μνημόνιο νούμερο 58. Φοβάμαι ότι θα το βρούμε μπροστά μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.