Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Γιατί ο Νικόλαος επισκέφθηκε τον Καραμανλή


O Nικόλαος Γλίξμπουργκ και ο Γιώργος Παπανδρέου συγκάτοικοι στο Καστρί [εικόνες]

Μπορεί κάποιους να τους ξενίζει αλλά ο Κώστας Καραμανλής και ο Νικόλαος, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, έχουν αναπτύξει μια καλή κοινωνική σχέση που εξελίσσεται και σε φιλική.
Η σχέση αυτή ξεκίνησε ενδεχοµένως από µία τυχαία συνάντησή τους στον ίδιο χώρο όπου βρίσκονταν προσκεκληµένοι και εξελίχθηκε σε µία κατ’ ιδίαν συνάντηση απολύτως
κοινωνικού χαρακτήρα στο γραφείο του κ. Καραµανλή στην οδό Παναγή Κυριακού.

Ο 48χρονος Νικόλαος, ο οποίος την εβδοµάδα που πέρασε έκανε µια δηµόσια εµφάνιση στην κεντρική εκδήλωση του «Athens Forum Democracy», συνοδευόµενος από την εντυπωσιακή σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ, έχει επισκεφθεί τουλάχιστον µία φορά τους προηγούµενους µήνες το «στρατηγείο» του πρώην πρωθυπουργού, πίσω από την πρεσβεία των Ηνωµένων Πολιτειών.

Ο Νικόλαος, δεν κρύβει σε συνομιλητές του ότι θεωρεί προνόμιο για τον εαυτό του να μπορεί να συνομιλεί με έναν πολιτικό όπως ο Καραμανλής του οποίου οι γνώσεις τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο είναι πολύτιμες για τον ίδιο, του οποίου οι γνώσεις για τα ελληνικά πολιτικά πράγματα κινούνται σε επίπεδο παρατηρητού.

Οι συναντήσεις αυτές βέβαια δεν έχουν πολιτικό περιεχόμενο, υπό την έννοια ότι κάποιος από τους δυό κάτι ετοιμάζει, μιας και τόσο ο γιός του τέως βασιλιά, όσο -κυρίως- ο πρώην πρωθυπουργός έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον ορίζοντα, κι επί πλέον ο κ. Καραμανλής έχει απειλείσει με αγωγές για παλαιότερο δημοσίευμα συγκεκριμένου φιλοκυβερνητικού εντύπου, καθώς με τη στάση του δείχνει ξεκάθαρα πως στηρίζει την προσπάθεια της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, για νίκη στις επόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.