Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Περί αλλαγής φύλου και... φύλλου στην πολιτική από τον ΣΥΡΙΖΑ!!!


lesbian_pride


Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν ποτέ του ...επαναστατικού και του ανατρεπτικού, αλλά δεν με πείραζε το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του και στο κρεβάτι του... Ύστερα ήταν και το γνωστό ανέκδοτο με τον Μήτσο και τον Μπάμπη σχετικά με το αν ήταν από γεννησιμιού του ή αν έγινε στη διαδρομή, που καταλήγει κάπως έτσι:
Και πού να τρέχεις τώρα με τις... γόβες στο χωράφι...
Πίστευα και πιστεύω ότι υπάρχουν φορές που κάποια πράγματα τα ψιλοκαταλαβαίνεις βλέποντας ένα παιδάκι και λες ότι κάπου έγινε λάθος στο φύλλο του... Όμως αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι λίγο πολύ του στυλ: "Τι σου λείπει κασιδιάρη"; "Μαργαριταρένια σκούφια!"
Εδώ ο κόσμος καίγεται... γίνεται ο κακός χαμός σε όλη την Ελλάδα και από ό,τι φαίνεται η κυβέρνηση αποφάσισε να αλλάξει το τοπίο και να πετάξει τη μπάλα εκτός γηπέδου.
Οπότε και οι βουλευτές θα πρέπει να αναλάβουν οι ίδιοι τις ευθύνες τους απέναντι τόσο στους εαυτούς τους, όσο και απέναντι και στους ψηφοφόρους τους και σε αυτή τη μερίδα των συνανθρώπων μας.
Βέβαια και αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να έχουν το δικαίωμα στον αυτοπροσδριορισμό τους και σε όλα αυτά που ακούγονται αυτές τις ημέρες.
Όμως ως πιο παλιά και επειδή μου άρεσε η ιστορία, θυμάμαι που επί Βυζαντίου είχαν γεμίσει τα μοναστήρια του Αγίου Όρους μοναχούς γιατί δεν ήθελαν να πάνε στρατιώτες...
Και για να το ρίξουμε και λίγο στην ...παλαβή, εάν κάποιος αθλητής αισθάνεται γυναίκα θα μπορεί με μία απλή δήλωση αλλαγής φύλλου να τρέξει με την γυναικεία ομάδα; Έτσι απλά;
Ή κάποιος που με μια απλή δήλωση δηλώνει γυναίκα, θα παίρνει σύνταξη νωρίτερα;
Ε ρε γέλια που έχουμε να κάνουμε...
Αλλά τι την νοιάζει την κυβέρνηση;
Αυτή απλά θέλει να αλλάξει φύλλο στην πολιτική και να βγάλει από τη δημοσιότητα τα σοβαρά θέματα και κυρίως την φορομπηχτική πολιτική.
Η Ρηγιλλίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.