Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Το τελευταίο αντίο στον Στέφανο Αναγνώστου


Σήμερα στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου είπαμε όλοι το ύστατο χαίρε σε έναν φίλο από τα παλιά, τον Στέφανο Αναγνώστου. Χρόνια στο κουρμπέτι... Άριστος δημοσιογράφος και ακόμη καλύτερος φίλος. Οι φίλοι του, οι λίγοι και καλοί φίλοι του ήταν όλοι εκεί δίπλα στη γυναίκα του Σοφία και στο γιό του τον Βασίλη.
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Βασ. Κικίλιας, η Σοφία Βούλτεψη, ο Θ. Ρουσόπουλος, ο Γ.
Ανδριανός, ο Γιώργος Κοντογιάννης, ο Μακάριος Λαζαρίδης, Ο Πάνος Αμυράς, ο Χρήστος Αξελός, ο Πάνος Τσίρος, ο πιστός του φίλος και συνάδελφος Άκης Χαραλαμπίδης, εκπρόσωποι της διοίκησης της ΕΣΗΕΑ, πολλοί δημοσιογράφοι, φίλοι και γνωστοί....
Χρόνια στο οικονομικό ρεπορτάζ. Μέλος της ΕΣΗΕΑ. Αρθρογραφούσε στον Ελεύθερο Τύπο, στον Τύπο της Κυριακής, στον  Ελεύθερο, σε οικονομικά περιοδικά, αλλά και συνεργάτης στο  Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, από την εποχή του Βούλτεψη, αν θυμάμαι καλά... και τέλος Γενικός Γραμματέας Τύπου το 2014 και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015. Πάντα ακούραστος και μαχητής, όπως είπε στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
Και στα δύσκολα και στα καλά ο Στέφανος Αναγνώστου ήταν πάντα εκεί...
Καλό σου ταξίδι και με το καλό να ξανανταμώσουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.