Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Δένδιας: Αν υπάρχει καταδικαστική απόφαση για την Χρυσή Αυγή θα ήταν νομικά αμφισβητούμενη η συμμετοχή της στις εκλογές!!!



Μια διάσταση που λίγοι έχουν σκεφθεί και συνειδητοποιήσει, σε ό,τι αφορά στη δίκη της Χρυσής Αυγής,  προβάλλει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και έγκριτος νομικός Νίκος Δένδιας.
Σε ερώτηση του Γιώργου Σιαδήμα, «αν η απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής είναι καταδικαστική για το κόμμα αυτό τότε τι πρέπει να γίνει; Τίθεται για εσάς θέμα αποκλεισμού από τις εκλογές;», ο κ. Δένδιας δίνει μια απάντηση που θα συζητηθεί:

Όπως τονίζει «θα ήταν εξαιρετικά παράδοξο και νομικά αμφισβητούμενο να κατέλθει στις εκλογές μία εγκληματική οργάνωση με στελέχη που εμπλέκονται στη δράση της στην περίπτωση που υπάρξει σχετική καταδικαστική απόφαση. Στο στάδιο όμως που βρίσκεται ακόμη η δίκη της Χρυσής Αυγής φοβούμαι ότι μπορεί να φτάσουμε στις κάλπες και να μην υπάρχει καν ετυμηγορία της Δικαιοσύνης για την συγκεκριμένη υπόθεση».
Να λοιπόν μια διάσταση που θα προκαλούσε ανατροπές στο πολιτικό σύστημα.
Το έχουν άραγε συνειδητοποιήσει όσοι δεν διευκολύνουν την ταχεία εκδίκαση της υπόθεσης ή το έχουν συνειδητοποιήσει και μάλιστα καλά και εγκαίρως και γι’ αυτό η μια τρικλοποδιά στην εξέλιξη της δίκης διαδέχεται την άλλη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.