Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Διεφράφη από τη ΝΔ ο Βασίλης Πολυμερόπουλος λόγω του πλαστού πτυχίου!

Βασίλης ΠολυμερόπουλοςΟ Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης, λαμβάνοντας υπόψη το Καταστατικό, τις ιδεολογικές αρχές και θέσεις του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και την υπ’ αριθ. 26124/15-09-2017 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, αποφάσισε την διαγραφή του κ. Πολυμερόπουλου Βασίλη του Κωνσταντίνου από μέλος του Κόμματος, καθώς
και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.


Εν τω μεταξύ από το Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο έλεγχος των πλαστών πτυχίων και πιστοποιητικών ξεκίνησε την περίοδο που ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Τότε, που ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφιζε και ήταν απέναντι σε κάθε έλεγχο νομιμότητας, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο περιπτώσεις σαν αυτή του κ. Πολυμερόπουλου.

Καλά θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να μας κουνάει το δάχτυλο, να ενημερώσει τους πολίτες γιατί σταμάτησε από τον Ιανουάριο του 2015 τους ελέγχους για την ορθή τήρηση της μετατροπής συμβάσεων ορισμένου σε αορίστου χρόνου.

Επίσης, πόσες υποθέσεις επίορκων δημοσίων υπαλλήλων παραμένουν εκκρεμείς στα Πειθαρχικά Συμβούλια, με ορατό τον κίνδυνο στο τέλος του έτους πολλοί από αυτούς να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους».









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.