Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Κωστής Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση έδωσε 500 εκατ. ευρώ παραπάνω για τους νέους αυτοκινητοδρόμους

Με το βλέμμα στραμμένο στα εγκαίνια της Ιονίας οδού, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης μίλησε σήμερα για τα μεγάλα έργα που ξεκίνησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και ολοκληρώνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως τόνισε στην συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ: ''Πρόκειται για έργα που άρχισαν από προηγούμενες
κυβερνήσεις και τώρα ολοκληρώθηκαν. Ο Γιώργος Σουφλιάς αφιέρωσε μια σειρά από ανθρωποώρες σε αυτά. Να μνημονεύσουμε τον Σταύρο Καλογιάννη και τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που ασχολήθηκαν. Τα έργα ξεκινούν συνήθως με άλλες κυβερνήσεις και τελειώνουν με άλλες''. 
Σύμφωνα με τον ίδιο: ''Όλοι είμαστε χαρούμενοι γιατί παραδίδεται ένα μεγάλο έργο στους πολίτες. Είναι όμως πρόκληση το να λέμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκλείδωσε τα έργα. Έπρεπε να γίνει τότε μια διαπραγμάτευση, την κάναμε. Σήμερα η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τα έργα που ξεκλείδωσε. Ισχύει ότι σταμάτησαν τα έργα, φύγαν από τα χρονοδιαγράμματά τους. Όμως για τους 4 αυτοκινητοδρόμους ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε παραπάνω 500 εκατ. ευρώ. ''πανωπροίκια'' καθυστερούμενα στις εργολάβους. Επειδή ξέρουν ότι τα λεφτά είναι πολλά, λένε ότι επειδή δεν τους έδωσαν όσα έπρεπε, ότι είναι καλά''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.