Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Γιατί "σκούζει" η ΑΥΓΗ κατά Ραγκούση και τον αποκαλεί "ζαβό της αλλαγής";- Επειδή είπε μια μεγάλη αλήθεια!



Σφοδρή επίθεση στους υποψηφίους για την ηγεσία της ΔΗ.ΣΥ. και ιδιαίτερα στους κ.κ. Γιώργο Καμίνη και  Γιάννη Ραγκούση εξαπολύει σήμερα ο βασικός αρθρογράφος της ΑΥΓΗΣ Θανάσης Καρτερός.
¨οσον αφορά τον Δήμαρχο της Αθήνας τον αποκαλεί «κύριο Τίποτα». Βέβαια να του θυμίσουμε ότι ο προηγούμενος που χρησιμοποίησε αυτή τη φράση για τον αντίπαλό του, απλά τον
έκανε… «νοματαίο»!!! που λένε και στο χωριό του κ. Αβραμόπουλου (το πραγματικό χωριό όχι της μάνας του).
Η επίθεση του αρθρογράφου της ΑΥΓΗΣ επικεντρώνεται στον κ. Ραγκούση. Αφορμή μια ρήση του πρώην υπουργού Εσωτερικών κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία της ΔΗΣΥ.
Γράφει ο Καρτερός στην «Αυγή»: «Και τι είπε προτείνοντας την αφεντιά του; «Όποιος ψηφίζει Ραγκούση ψηφίζει αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν αν θέλουν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον αρχηγό της ΔΗ.ΣΥ. ή τον Τσίπρα»! Δουλικό σεβασμό για τον Μητσοτάκη -βέβαιο πρωθυπουργό!- διαθέτει εν ολίγοις.  Εκείνο που δεν διαθέτει ούτε αυτός, ούτε κανείς τους, είναι λίγος σεβασμός στον χώρο, που θέλουν να εκπροσωπήσουν, στους ανθρώπους που επιμένουν σ' αυτόν, στην Ιστορία και τη διαδρομή του. Και λίγη σοβαρότητα. Ξύπνα, Ανδρέα, για να δεις τα ζαβά της αλλαγής, εν ολίγοις».
Θα αναρωτηθείτε: «γιατί αυτό το ξέσπασμα εναντίον του κ. Ραγκούση, τον οποίο αποκαλεί, εμμέσως, ζαβό;».
Απλά, γιατί ο κ. Ραγκούσης, με το πρόσωπο του οποίου μπορεί να υππάρχουν πάμπολες ιδεολογικές ή πολιτικές αντιθέσεις, είπε κάτι απλό, λογικό και ρεαλιστικό: «παιδιά μη κοροϊδευόμαστε, ο Μητσοτάκης θα εκλεγεί πρωθυπουργός και η ΝΔ πρώτο κόμμα, ο αγώνας σε αυτές τις εκλογές μπορεί και πρέπει να γίνει για τη δεύτερη θέση».
Ο κ. Καρτερός λοιπόν, το κόμμα του οποίου αγωνίζεται να κρατηθεί στη δεύτερη θέση, έβαλε στο στόχαστρό του τη ρεαλιστική λογική του κ. Ραγκούση και μάλιστα με τρόπο αισχρό.
Θα μου πείτε γιατί απορώ;
Η πρώτη ή η τελευταία φορά θα είναι που ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται κατά της λογικής;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.