Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Συσκεψη για τα τροχαία στην Κρήτη και την οδική ασφάλεια από τον Κυριάκο

Tag Archive: ΚΡΗΤΗ, ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΜΗΤΕΡΑ, ΤΡΟΧΑΙΟ, ΧΑΝΙΑ «Να μην κλάψουν άλλες μανάδες» -Συγκλονίζει η μητέρα της Στέλλας, που χάθηκε στο τροχαίο της Κρήτης «Να μην κλάψουν άλλες μανάδες» -Συγκλονίζει η μητέρα της Στέλλας, που χάθηκε στο τροχαίο της Κρήτης Αυγ 23, 2017 Ελλάδα, Επιλογές Συντακτών Με μοναδικό στόχο να μην πάει χαμένη η θυσία της κόρης της και του φίλου της, η μητέρα της άτυχης Στέλλας που... Διαβάστε Περισσότερα Βίντεο-σοκ: Με τσίτα τα γκάζια το αυτοκίνητο του Γεωργιανού που παρέσυρε τα παιδιά στην Κρήτη Βίντεο-σοκ: Με τσίτα τα γκάζια το αυτοκίνητο του Γεωργιανού που παρέσυρε τα παιδιά στην Κρήτη Αυγ 22, 2017 Ελλάδα, Επιλογές Συντακτών Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τι συνέβη στις 6:23 της περασμένης Πέμπτης – Το αυτοκίνητο περνάει «βολίδα» και... Διαβάστε Περισσότερα Σοβαρό τροχαίο στην Λεωφόρο Κατεχάκη! Νεκρός ο ένας οδηγός – Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το δυστύχημα Σοβαρό τροχαίο στην Λεωφόρο Κατεχάκη! Νεκρός ο ένας οδηγός – Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το δυστύχημα Αυγ 22, 2017 Ελλάδα, Επιλογές Συντακτών Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (21.08.2017) επί της Λεωφόρου Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Μεσογείων, με... Διαβάστε Περισσότερα Θεσσαλονίκη: Οδηγός έπεσε πάνω σε δυο ΙΧ και εγκατέλειψε τους τραυματίες Θεσσαλονίκη: Οδηγός έπεσε πάνω σε δυο ΙΧ και εγκατέλειψε τους τραυματίες Αυγ 21, 2017 Ελλάδα Ακόμα ένα τροχαίο συνέβη στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας, λίγο πριν την... Διαβάστε Περισσότερα Νεκρός σε τροχαίο ο γιατρός που έκανε την πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς στο ΕΣΥ Νεκρός σε τροχαίο ο γιατρός που έκανε την πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς στο ΕΣΥ Αυγ 21, 2017 Ελλάδα Σε τροχαίο, χθες το απόγευμα, έχασε τη ζωή του ο καρδιοχειρουργός Χρήστος Λόλας, ο οποίος ήταν και ο γιατρός... Διαβάστε Περισσότερα Θεσσαλονίκη: Τροχαιο με τραυματία στο Δερβένι Θεσσαλονίκη: Τροχαιο με τραυματία στο Δερβένι Αυγ 20, 2017 Ελλάδα Δυο ΙΧ συγκρούστηκαν στο ρεύμα εξόδου της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα... Διαβάστε Περισσότερα Θρήνος στην Κρήτη: Ξεψύχησε στην άσφαλτο 18χρονος – Γυρνούσε από την δουλειά του (Εικόνες) Θρήνος στην Κρήτη: Ξεψύχησε στην άσφαλτο 18χρονος – Γυρνούσε από την δουλειά του (Εικόνες) Αυγ 20, 2017 Ελλάδα Σε πένθος έχει βυθιστεί η Κρήτη από τον άδικο χαμό ενός 18χρονου αγοριού. Ο νεαρός γυρνούσε από την δουλειά... Διαβάστε Περισσότερα Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κολόνα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης – Χωρίς ρεύμα η περιοχή

Πηγή: http://empisteutiko.gr/tag/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%BF/ | Empisteutiko.gr
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συγκαλεί την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου 2017, στις 16:30, στο Ηράκλειο, σύσκεψη για την οδική συμπεριφορά στην Κρήτη και τις υποδομές με έμφαση στον Βόρειο Οδικό Άξονα του νησιού (ΒΟΑΚ).

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν τοπικοί φορείς,

εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, του ΕΚΑΒ, εργαζόμενοι και  επιχειρηματίες του νησιού, εθελοντικές ομάδες διάσωσης και πρόληψης, αθλητικοί σύλλογοι, καθώς και εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης, θα παρουσιαστεί το σχέδιο «Προσέχω» της Νέας Δημοκρατίας για την οδική ασφάλεια, ενώ θα τεθεί στο επίκεντρο η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΒΟΑΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης, πριν λίγες ημέρες, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, είχε επισημάνει την ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση των τροχαίων στην Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.