Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο: Με κλήρωση θα επιλέγονται επί ΣΥΡΙΖΑ οι σημαιοφόροι!!!- Ισοπέδωση των πάντων- Αυτή είναι η Αριστερά του Αλέξη- Πανούλη ψήφισες να μη πηγαίνουν οι σημαίες στις δοξολογίες; Έτσι σέβεσαι την πατρίδα;- Ο Κύριος Παυλόπουλος αλήθεια τί ρόλο παίζει; Υπάρχει;

Με κλήρωση οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες στις παρελάσεις των δημοτικών σχολείων


Απίστευτο!
Μ εκλήρωση θα επιλέγονται πλέον οι σημαιοφόροι στις παρελάσεις, όσο υπάρχουν ακόμα παρελάσεις επί ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα οι σημαίες δεν θα είναι υποχρεωτικό να παρίστανται στις δοξολογίες!!!
Όσο παράξενο όμως κι αν φαντάζει στη δική μας λογική, αυτό είναι φυσιολογικό για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στόχο
έχει την προς τα κάτω ισοπέδωση της παιδείας.
Το περίεργο όμως είναι όλοι αυτοί οι θεσηθήρες των ΑΝΕΛ μπροστά στη διατήρηση της καρέκλας τους δεν δίστασαν να αποδεχθούν τη μη υοχρεωτική παρουσία των σημαιών στις δοξολογίες που προγηγούνται των παρελάσεων.
Αυτοί που υποτίθενται πιστέυουν στον Θεό και στην πατρίδα, βάζουν τις καρέκλες τους πάνω και από τον Θεό και από την πατρίδα.
Γιατί οι σημαίες, που συμβολίζουν τους αγώνες του έθνους και τις γεμάτες αίμα θυσίες του λαού, προσέρχονται ενώπιον του Θεού να προσκηνύσουν κι αυτές στο όνομα όσων αγωνίσθηκαν για τα ιδανικά της ελευθερίας, της οικογένειας και της Θρησκείας.  Όλα εκείνα δηλαδή που αντιμάχεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ και έχει ως υποστηρικτή του τον Θεομπαίχτη και πατριδοκάπηλο Πάνο Καμμένο και τους υπαλλήλους του κόμματος που παίζουν το ρόλο των βουλευτών.
Και βέβαια μπορεί αυτοί που μας κυβερνούν να έχουν ξεπουλήσει τα πάντα στο όνομα της καρέκλα, το ερώτημα όμως που προκύπτει είναι ο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κύριος Κύριος, όπως του αρέσκεται να αποκαλείται (με το 
 Κ Κεφαλαίο αλα Σαρτζετάκη) τί κάνει;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.