Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Γκαιμπελική αθλιότητα της ΑΥΓΗΣ΄- Γιατί η κυβέρνηση εμμένει στη συντήρηση του συνεδρίου της Εσθονίας



Γιατί οι λαοί δεν μισούν τον Κομμουνισμό όσο τον Ναζισμό; Η κυβέρνηση διακατέχεται από αγωνία για την εξέλιξη των οικονομικών και αυτό φαίνεται. 

Δεν είναι τυχαίο ότι 670.000 συμπολίτες μα δεν κατάφεραν να πληρώσουν στην εφορία ούτε την πρώτη δόση του φόρου που τους αναλογεί και απειλούνται με κατασχέσεις. 

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. 

Είναι πολλά εκείνα που έρχονται και έχουν την υπογραφή Τσίπρα και τα οποία η
κυβέρνηση θα ήθελε με κάθε τρόπο να τα αποφύγει.

Σε αυτήν της την προσπάθεια έχει επιστρατεύσει το ζήτημα του Συνεδρίου της Εσθονίας (προεδρεύουσα χώρα στην ΕΕ) για τα εγκλήματα του Ναζισμού και του Κομμουνισμού. 

Στόχος της να συγκινήσει το αριστερό της ακροατήριο και δεν νοιάζεται αν εκθέτει έτσι τη χώρα και την οδηγεί σε απομόνωση στην Ευρώπη.

Προκειμένου όμως να συντηρήσει το θέμα στην επικαιρότητα επιστρατεύει κάθε μέσον. Μετέρχεται δε τρόπους που μόνο ο ναζισμός και ο κομμουνισμός θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν.

Χαρακτηριστικό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ, κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εφημερίδα παρουσιάζει τον κ. Μητσοτάκη να δίνει άφεση αμαρτιών στα εγκλήματα του ναζισμού με "όχημα" τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Και όλα αυτά όταν η κυβέρνηση Τσίπρα είναι η μόνη κυβέρνηση στην Ευρώπη που δεν έχει καταδικάσει την δικτατορία Μαδούρο. Δηλαδή την κατάργηση του κοινοβουλίου και την αντικατάστασή του από την Συντακτική Συνέλευση.

Αν και η ΝΔ είναι προφανές ότι δεν θέλει να ενισχύσει την προσπάθεια της κυβέρνησης και να ρίξει "νερό στο μύλο" ήταν υποχρεωμένη να εκδόσει ανακοίνωση στην οποία κατηγορεί την κυβέρνηση και την ΑΥΓΗ για γκαιμπελισμό. 

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Τα γκεμπελικά πρωτοσέλιδα της "Αυγής" ξεπέρασαν σε αθλιότητα ακόμα και την πολιτική της Κυβέρνησης.

Πρόκειται ασφαλώς περί επιτεύγματος.

Και εις κατώτερα».




Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει μάλιστα τον Αδωνι Γεωργιάδη και τα «Νέα», υπό την νέα διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, επειδή στηλίτευσαν την υποστήριξη υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ στα κομμουνιστικά εγκλήματα.
Η «Αυγή» δεν διστάζει, μάλιστα, να διαχωρίσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Ανδρέα Λοβέρδο από την γραμμή του ΠΑΣΟΚ επειδή καταδίκασαν την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να μην παραστεί σε διεθνές συνέδριο Μνήμης για τα εγκλήματα κομμουνιστών και ναζιστών στην Εσθονία, στις 23 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.