Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Δείτε πώς η Αυλωνίτου εξίσωσε κομμουνισμό και ναζισμό!!!


Φωτογραφία: EUROKINISSI

Αυτό που συμβαίνει με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι απίστευτο.
Εκεί που λές "δεν πάει παρακάτω, το τερμάτισαν...", έρχονται με νέες δηλώσεις για να αποδείξουν ότι πάντα υπάρχει κι άλλο περιθώριο στη βλακεία και στην πολιτική ηλιθιότητα.
Γιατί δεν μπορεί να χαρακτηρίσεις διαφορετικά όσα ακούσθηκαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον κομμουνισμό και το ναζισμό.
Το αποκορύφωμα (ελπίζουμε να μη διαψευσθούμε) ήλθε με την  απίστευτη δήλωση της βουλευτού
του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, η οποία  προκαλώντας για ακόμη μια φορά, μετά την δήλωση της πως «επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι συντάξεις δεν έχουν περικοπεί», αυτή τη φορά έκανε... προσπάθεια να διαχωρίσει το ναζισμό με τον κομμουνισμό και ισχυρίστηκε ότι οι κομμουνιστές δεν «σκότωναν ανθρώπους γιατί ήταν μαύροι τσιγγάνοι ή ομοφυλόφιλοι όπως κάνουν οι ναζιστές». Μάλιστα διευκρίνισε μιλώντας στον Αθήνα 9,84 πως «αν ήσουν με το καθεστώς δεν σε πείραζαν τότε».
Αλλά το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής απλό:
Και με το καθεστώς του ναζισμού αν ήσουν δεν σε πείραζαν... Οπότε πού είναι ο διαχωρισμός κομμουνιστικών και φασιστικών- ναζιστικών καθεστώτων;
Αν είχες αντίθετη άποψη είχες και στις δύο περιπτώσεις την ίδια κατάληξη.
Και κάτι ακόμα.
Ας μη μιλάει για τους ομοφυλλόφιλους. Ας ρωτήσει τι συνέβαινε με την εν λόγω κοινωνική ομάδα επί Στάλιν, αλλά και μετά, και μετά ας μιλήσει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.