Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Η Ελλάδα που οραματίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

 Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να ανέβει στη Θεσσαλονίκη και να απευθυνθεί στους παραγωγικούς φορείς, στην ελληνική κοινωνία και στους νέους ανθρώπους, με τη γλώσσα της Αλήθειας. Αποφασισμένος να απαντήσει
ρεαλιστικά στις ανάγκες και τα προβλήματά τους. Έτοιμος να παρουσιάσει το δικό του όραμα για την Ελλάδα του αύριο.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μέσα από τη συνεχή επαφή με τους κοινωνικούς φορείς, τις επαγγελματικές ενώσεις, την επιστημονική κοινότητα, τις καινοτόμες και δημιουργικές ομάδες, αλλά και μέσα από την συστηματική και αμφίδρομη επικοινωνία με τους απλούς πολίτες, είναι έτοιμος να παρουσιάσει ένα αξιόπιστο σχέδιο, με θετικές προτάσεις και προτεραιότητες, που να απαντά στο ερώτημα πως η Ελλάδα θα βγει από την κρίση και πως θα υπάρξουν καλύτερες προοπτικές για όλους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει στο κέντρο των προτεραιοτήτων του την προετοιμασία έμπρακτων απαντήσεων στα μεγάλα προβλήματα της χώρας, της οικονομίας και της κοινωνίας.

  • Πως και με ποια σειρά θα μειώσουμε τους αβάσταχτους φόρους, πως θα έρθουν περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες δουλειές για όλους τους Έλληνες, πως θα απελευθερωθεί η οικονομία, πως θα προσελκύσει επενδύσεις.
  • Πως θα πετύχουμε ένα καλύτερο Δημόσιο Σχολείο, που θα υπηρετεί τις ανάγκες μαθητών, γονιών και καθηγητών, που η αξιολόγηση, σε εκπαιδευτικές διαδικασίες, μέσα, υποδομές και προσωπικό, θα λειτουργεί προς όφελος των παιδιών μας και του μέλλοντός τους.
  • Πως θα αποκτήσουμε μια Δημόσια Διοίκηση που θα προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, σεβόμενη τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου. Πως θα αποκτήσουμε ένα Κράτος λιτό, λειτουργικό και αποτελεσματικό. Με μείωση της γραφειοκρατίας, διαφάνεια και λογοδοσία. Με Αξιολόγηση, που θα επιβραβεύει τους καλύτερους με ταχύτερη μισθολογική και βαθμολογική προαγωγή και που θα δίνει έμφαση στην επιμόρφωση. Μια διαδικασία που δεν έχει καμία σύνδεση με απολύσεις. Αντιθέτως εισάγει τη συνέντευξη ως μέσο για τη βελτίωση, ειδικότερα των πιο αδύναμων υπαλλήλων.
  • Πως θα μπορούμε να αισθανόμαστε ασφαλείς.
  • Πως θα αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα μεσοπρόθεσμα προβλήματα, την κλιματική αλλαγή και, κυρίως, την υπογεννητικότητα που απειλεί να αφανίσει το Έθνος.
Στην Ελλάδα που οραματίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κανένας Έλληνας δεν θα μένει πίσω και οι καλύτεροι δεν θα επιλέγονται με κλήρωση.

Οι Έλληνες αξίζουμε μια πολύ καλύτερη ζωή. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.