Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Χυδαία επιχείρηση διχασμού της ελληνικής κοινωνίας από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» αποτελεί μια χυδαία επιχείρηση συκοφάντησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη και διχασμού της ελληνικής κοινωνίας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Μια απέλπιδα προσπάθεια μιας πλήρως αποτυχημένης Κυβέρνησης να βρει σανίδα σωτηρίας, μετά από τα δεινά που έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία και την οικονομία.

Όσο και εάν προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν και να

διχάσουν τους πολίτες, η πραγματικότητα είναι αδυσώπητη. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την ανικανότητα, την ανεπάρκεια και την ιδεοληψία της φόρτωσε τους πολίτες με σκληρή υπερφορολόγηση, νέα μέτρα και περικοπές συντάξεων, οδηγώντας στην εξαθλίωση και τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.

Και, τώρα, αντιλαμβανόμενη ότι δεν της έχει απομείνει κανένα πραγματικό πολιτικό αφήγημα να υπερασπιστεί, τώρα που καταλαβαίνουν όλοι ότι υπέγραψε τα πάντα και δεν κέρδισε τίποτα, επιχειρεί να «κλείσει» το μάτι σε ένα αριστερό ακροατήριο.

Φορώντας το μανδύα της δήθεν ιδεολογικής Αριστεράς, αρνείται πεισματικά να αναγνωρίσει τα εγκλήματα του σταλινισμού και επιλέγει την απομόνωση της χώρας για να εξυπηρετήσει τους δικούς της μικροπολιτικούς σκοπούς. Προσπαθεί να προσεταιριστεί την ψήφο ψηφοφόρων της παραδοσιακής Αριστεράς. Γιατί είναι μια Κυβέρνηση που, δυστυχώς, για τους Έλληνες έχει αποδείξει ότι είναι ικανή να κάνει τα πάντα για να κρατήσει την καρέκλα.

Σε αντίθεση με τους τυχοδιώκτες και καιροσκόπους κυβερνητικούς εταίρους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μιλούν με ειλικρίνεια και ρεαλισμό σε όλους τους Έλληνες. Δίχως διαχωριστικές γραμμές και  αναχρονιστικές τακτικές που διχάζουν αντί να ενώνουν.

Είναι προφανές ότι ο ψύχραιμος και μετρημένος πολιτικός λόγος του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει πανικοβάλει τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που αναζητούν την πόλωση με κάθε κόστος στην αγωνιώδη τους προσπάθεια να επιβιώσουν πολιτικά μετά την πλήρη κυβερνητική αποτυχία τους.

Μάταια ελπίζουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν και πάλι τους πολίτες. Πλέον, όλοι έχουν καταλάβει ότι το μόνο τους μέλημα είναι η παραμονή στην εξουσία πάση θυσία. Και για αυτό, τους έχουν γυρίσει μόνιμα την πλάτη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.