Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Κακός χαμός με την ανάρτηση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο του δημοψηφίσματος- Δείτε τι έγραψαν και αναγκάσθηκαν να βάλουν προστασία στο twitter για τα αρνητικά σχόλια


Με μια ανάρτηση που έγραφε "Η μέρα που τρομοκρατήσαμε τους τρομοκράτες. Τις καλύτερες μέρες μας ωστόσο, δεν τις έχουμε ακόμα ζήσει. Μνήμη ενάντια στη λήθη" έπέλεξε να "γιορτάσει" η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ τα 2 χρόνια από το δημοψήφισμα του 2015.
Η εικόνα μάλιστα που συνόδευε την ανάρτηση προερχόταν από διανομή τροφίμων, με την προσθήκη
της ελληνικής σημαίας και του κειμένου "ΟΧΙ για τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια".Η εικόνα που χρησιμοποίησαν για την ανάρτηση:


Έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια το θράσος των Συριζαίων, αλλά σε αυτήν την περίπτωση ξεπέρασαν κάθε όριο.
Οι άνθρωποι που έφεραν 2 μνημόνια, φόρους, μειώσεις μισθών και συντάξεων, υπερταμείο για 99 χρόνια και την τεράστια ζημιά στην οικονομία, γιορτάζουν με ανάρτηση τα 2 χρόνια της απάτης του δημοψηφίσματος, μιλώντας για αξιοπρέπεια και λέγοντας ότι τρομοκράτησαν τους τρομοκράτες!

Τα σχόλια στα social media

Ήταν τόσες πολλές οι αντιδράσεις στα social media που η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να κλειδώσει προσωρινά το λογαριασμό της στο twitter!


Τα σχόλια στην ανάρτηση στο facebook:Τα σχόλια στο twitter:

Η γελοιογραφία της Αυγής

Σε άλλη γραμμή πάντως από την Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο γελοιογράφος της Αυγής, ο οποίος προκάλεσε αίσθηση με το σκίτσο του:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου