Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

"Και παιδιά θα σας κάνω"!!!! - Πελάααατεεες μου!!!

Αμ, πως!!!
"Και παιδιά θα σας κάνω"!!!! Αυτό είναι που περιμένω εν αγωνίως να ακούσω από τον πρόεδρο της πρωτοδεύτερης φορά Αριστερο-ΑΝΕΛ κυβέρνησης!!!
Μπορώ να πω ότι με τον Αλέξη τα έχουμε ή μάλλον τα έχουμε ακούσει όλα!
Τι ενεργοβόρος η ΔΕΗ!
Τι λιμάνι στην Καστοριά!
Τι την Περιστέρα καθηγήτρια του Πανεπιστημίου"
Τι οι πρόσφυγες κάναν διακοπές" (για να μη
ξεχνιόμαστε!!!)
Τι τον Καμμένο να συζητά με τους καταδίκους και μόνο αλλαξοκολιές να μην έχουνε κάνει!
Τι το ξεφτέρι μας μπέρδεψε τα στρέμματα με τα μέτρα (τι δεν το καταλάβατε??? Τα τετρακόσια στρέμματα τα έκανε 400.000!!! στο Στρατόπεδο των Μακεδονομάχων της Κοζάνης  - τι ακούνε τα αυτάκια μας από τον μηχανικό Αλέξη!!!)
Εδώ μέχρι μνημείο πεσόντων στην ΕΡΤ κάνανε!!! Καλέ στο τρισάγιο ποιών τα ονόματα διάβασε ο παπάς; Γιατί αν είναι να διαβάσει εμάς των ταλαίπωρων πολιτών, ακόμη θα διάβαζε!!! Χριστέ μου τι τραβάμε σε αυτόν τον τόπο????
Και ας μη πάμε στα σοβαρά όπως είναι το παράλληλο νόμισμα που το σχεδιάζανε μήνες πριν να γίνουν κυβέρνηση... Γιατί εκεί σίγουρα δεν τους ξεπλένουν ούτε όλα τα νερά του λιμανιού της... Καστοριάς και δεν παει να είναι η Θάνου στο νομικό του γραφείο, γιατί όποιος το ήξερε και έβγαλε τα ευρουδάκια του έξω και εμείς μετά είχαμε δραχμή ή όπως αλλιώς το όνόμαζαν... (αφήνω την ολοκλήρωση της σκέψης σε εσάς, γιατί εγώ διαολίζομαι πολύ....)
Και δραχμή θα σας φέρω!!! Πελάτες μου!!! Και παιδιά θα σας κάνω!!!!
Όλα τα σφάζει ο Πρόεδρος όλα τα μαχαιρώνει!!!!!!!!
Πελάααααααατεεεεες μου!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.