Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Δήμαρχος μέλος της ΠΕ της ΝΔ βραβεύει υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτηρίζει την κυβέρνηση πολιτική του Ιθάκη!!! Να τον χαίρεσθε κ. Αυγενάκη!



Μαθαίνουμε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ στήνουν πανηγύρια.
Είχαν την πρώτη προσχώρηση από τη ΝΔ στο κόμμα τους και μάλιστα πρόκειται για ολόκληρο Δήμαρχο.
Ο λόγος για τον Δήμαρχο Πύργου, ο οποίος μόνο άγαλμα δεν έστησε στους υπουργούς κ.κ. Κουρουμπλή και Τσιρώνη επειδή τάχα με τη μεσολάβησή τους λύθηκε το πρόβλημα των
σκουπιδιών στον Πύργο.
Φυσικά το πρόβλημα των σκουπιδιών το είχε συντηρήσει σε μεγάλο βαθμό ο ίδιος ο Δήμαρχος Πύργου (Γραβριήλ Λιατσής, το όνομά του)
σαμποτάροντας κάθε λύση στις προηγούμενες θητείες του, ενώ το πρόβλημα γιγαντώθηκε με την ανικανότητα του προκατόχου του.
Ο κ. Λιατσής λοιπόν το 2014 επανήλθε με δόξες και τιμές στη δημαρχία του Πύργου για να λύσει εκτός των άλλων και το πρόβλημα των σκουπιδιών για το οποίο προτάσεις υπήρχαν αλλά η αντιπαλότητα που καλλιεργούσε με την Αμαλιάδα δεν άφηνε να υπάρξει λύση.
Όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ είδε ότι η υπόθεση με τη μόλυνση της πόλης φθάνει στο απροχώρητο, μετέφερε (έναντι αδράς αμοιβής την οποία χρεωθήκαμε όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι) τα σκουπίδια σε άλλες χωματερές και αποφάσισε να γίνει, επιτέλους, ο ΧΥΤΥ σε μια τοποθεσία ανάμεσα στους δύο δήμους.
Βέβαια από την εξέλιξη αυτή ο Λιατσής γλύτωσε το λιντσάρισμα από τους δημότες του. Και γι’ αυτό με την πρώτη ευκαιρία έστησε ολόκληρο πανηγύρι για να τους τιμήσει (θυμίζουμε ότι Κουρουμπλής και Τσιρώνης ήταν μέχρι τον προηγούμενο ανασχηματισμό υπουργοί Εσωτερικών και Περιβάλλοντος).
 
Τους ανακήρυξε λοιπόν επίτιμους δημότες του Πύργου, τους έδωσε περγαμηνές, έστησε παράτες και τελετές και με τον τρόπο του δήλωσε υποταγή λέγοντας:
«Πίστεψα σε σας κύριοι Υπουργοί  και αγαπητοί μου φίλοι και είχα την μεγάλη τιμή να με εμπιστευτείτε. Η ειλικρίνεια και η συνέπεια σφράγισαν  τη σχέση μας και με οδήγησαν στις πιο τολμηρές επιλογές της ζωής μου» ... «Μετά από μια οδυσσειακή πορεία ανάμεσα σε αρχές, πολιτικές συνταγές, και στόχους, φτάσαμε στην Ιθάκη που για μας σηματοδότησε την  έκφραση της πολιτικής ηθικής».  
Τώρα για την δική του ηθική ποιος θα μιλήσει;
Που πάντα –και στις τελευταίες εκλογές- εξελέγη με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας, ενώ στα χρόνια που δεν ήταν δήμαρχος με πρωτοβουλία του φίλου του Δημήτρη Αβραμόπουλου, επί κυβερνήσεως Καραμανλή, είχε τοποθετηθεί από τις κυβερνήσεις της ΝΔ διοικητής του Νοσοκομείου στο Ρίο της Πάτρας…
Μη χάσει η ΝΔ το κελεπούρι…
Τέτοιες βλακείες έκανε όταν ήταν κυβέρνηση…
Βέβαια, υπάρχει και μια μικρή λεπτομέρεια που δεν σας είπαμε. Για τις προηγούμενες θητείες του ο κ. Λιατσής έχει κάποιες εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη. Και φαίνεται προσβλέπει στην κυβέρνηση ότι θα του λύσει κι άλλα προβλήματα, εκτός από τα σκουπίδια…
Αλήθεια, μετά από όλα αυτά είμαι περίεργος τι θα κάνει η ηγεσία της ΝΔ.
Κύριε Αυγενάκη, Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ, ο κ. Λιατσής θα εξακολουθήσει να είναι με βάση το Καταστατικό σας ex officio μέλος της Πολιτικής Επιτροπής; Τον έχουμε ικανό να κατεβάσει ψήφισμα για βράβευση των Κουρουμπλή και Τσιρώνη και  στην ΠΕ της ΝΔ.
Κι επειδή σε ενάμιση χρόνο θα έχουμε και πάλι δημοτικές εκλογές, φροντίστε τα μηνύματά σας στο συγκεκριμένο τομέα να είναι καθαρά!

1 σχόλιο:

  1. Το αυτο κάνει και ο Δήμαρχος Μεσολογγίου ο οποίος τα έχει δώσει όλα στον Κουρουμπλή και στους Συριζαίους προκειμένου να γλυτώσει πειθαρχικά και ποινικά για κακοδιοίκηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.