Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Σ. Βούλτεψη: Η ΝΔ είναι το κόμμα που έχει ταχθεί κατά των φόρων- Η διαδικασία εξόδου από το υπερβολικό έλλειμμα ισχύει για χώρες που δεν βρίσκονται σε επιτήρηση.

«Η ΝΔ είναι το κόμμα που έχει ταχθεί κατά των φόρων» υποστήριξε  η Σοφία Βούλτεψη στην εκπομπή ΑΚΡΑΙΩΣ του ΣΚΑΙ με τον Τάκη Χατζή.
«Η ΝΔ είναι το κόμμα που είναι εναντίον της φορολογίας. Είχαμε δείξει δείγμα γραφής. Και είχαμε εξαγγείλει νέες μειώσεις της φορολογίας», ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ.
«Οι εισφορές στον ΕΦΚΑ για τους δικηγόρους είναι εξωφρενικές» υποστήριξε ενώ για το ζήτημα της ανεργίας υποστήριξε πως «είναι καθαρά θέμα
μεθοδολογίας».
«Για τον ΕΝΦΙΑ είχαν μιλήσει για μαγικό ραβδάκι. Είχαν πει ότι το 2014 θα πληρωθεί και το 2015 τίποτα» τόνισε.
«Από τη ΝΔ δεν θα ακουστεί ούτε παράλληλο πρόγραμμα, ούτε πρόγραμμα Θεσσαλονίκης. Η ΝΔ έχει αποδείξει πως όταν κυβερνά λειτουργεί η οικονομία», συμπλήρωσε.
«Η κυβέρνηση συγκρίνει τον κακό της εαυτό με τον χειρότερό της », υποστήριξε η Σοφία Βούλτεψη προσθέοντας πως «Το θέμα της ανεργίας είναι αλληλένδετο με τη λειτουργία της οικονομίας».
Επίσης κατήγγγειλε τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης περί εξόδου από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος, υποστηρίζοντας ότι αυτό θα ίσχυε αν η Ελλάδα δεν ήταν σε επιτήρηση. "Αυτό ισχύει για τις χώρες που βρίσκονται σε κανονικότητα, όχι σε χώρες που βρίσκονται σε επιτήρηση με επιπλέον μέτρα" Και υποστήριξε ότι η ανακοίνωση έγινε για να καλυφθεί επικοινωνιακά η επιστολή των Τσίπρα - Τσακαλώτου στο ΔΝΤ με την οποία δεσμεύοντο για επιπλέον 21 μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.