Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Μηταράκης: «Παραλογισμός και ανικανότητα το σκηνικό της καθημερινότητας στον ΕΦΚΑ»

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, αναφορικά με το χάος που επικρατεί στον ΕΦΚΑ και την ταλαιπωρία που υφίστανται χιλιάδες μηχανικοί για να πάρουν ασφαλιστική ενημερότητα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Ο παραλογισμός και οι ιστορίες καθημερινής τρέλας συνεχίζονται στον ΕΦΚΑ.

Ένας "ενοποιημένος" φορέας δεν μπορεί να εκδώσει ηλεκτρονικά ασφαλιστική ενημερότητα των μηχανικών, γιατί το σύστημά του δεν επικοινωνεί με εκείνο του (πρώην) ΤΣΜΕΔΕ – το οποίο όμως... είναι σήμερα υπηρεσία του ΕΦΚΑ.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ζητά από τους ασφαλισμένους μηνιαίως έως και 37,95% του εισοδήματός τους και τους παρέχει σε αντάλλαγμα τριτοκοσμικές υπηρεσίες και συντάξεις.

Τι σημαίνει στην πράξη η περίφημη "ασφαλιστική μεταρρύθμιση" των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ;

Μόνο ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους και συνεχή εμπαιγμό από πλευράς Κυβέρνησης, ότι όλα πάνε καλά. Κανέναν όμως πλέον δε μπορούν να κοροϊδέψουν.

Ζητάμε από τη διοίκηση του ΕΦΚΑ και το Υπουργείο Εργασίας να δώσουν εξηγήσεις, αλλά κυρίως να δώσουν άμεσα λύσεις. Με την αδιαφορία και την ανικανότητά τους έχουν οδηγήσει τους συνεπείς ασφαλισμένους στην απόγνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου