Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Επιμνημόσυνη δέηση στα Χανιά για τα σαράντα του Μητσοτάκη (φωτογραφίες)


Πηγή: zarpanews.gr 
Επιμνημόσυνη δέηση με αφορμή την συμπλήρωση 40ημέρου από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, πραγματοποι'ηθηκε το πρωί στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ, στο Ακρωτήρι, όπου
βρίκεται ο τάφος του πρώην πρωθυπουργού και της συζύγου του Μαρίκας.
Η επιμνημόσυνη δέηση, την οποία πραγματοποιεί η ΝΟ.Δ.Ε Χανίων, ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 το πρωί, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνού, παρουσία του βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ Θόδωρου Φορτσάκη, των κ. Χρήσου Μαρκογιαννάκη, Κυριάκου Βιρβιδάκη, Αποστόλη Βουλγαράκη, Τάσου Βάμβουκα και πλήθος κόσμου. 
Σε δήλωση του ο Βουλευτής Επικρατείας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Θεόδωρος Φορτσάκης είπε πως «βρισκόμαστε εδώ για να τιμήσουμε την μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ενός ανθρώπου που έχει αφήσει σημαντικές παρακαταθήκες που όλοι σε όποια παράταξη και να ανήκουμε, οφείλουμε να ακολουθήσουμε.»
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χανίων κ. Μανώλης Κελαϊδής σημείωσε οτι «θεωρήσαμε βαθύτατη υποχρέωση να γίνει σήμερα να γίνει εδώ αυτή η επιμνημόσυνη δέηση, κάτι που όπως φάνηκε ήθελαν και όλοι οι Χανιώτες.»
zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου