Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Κικίλιας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα είναι κυβέρνηση "εθνικής Ελλάδος"- Θα επιδιώξουμε τη μέγιστη κοινωνική συμμαχία

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα είναι κυβέρνηση Εθνικής Ελλάδας» δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.
Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων προσθέτει ότι «η ΝΔ θα εργαστεί για τη μέγιστη κοινωνική συμμαχία ακόμα
και αν είναι αυτοδύναμη».
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, επισημαίνει ότι το αίτημα για εκλογές παραμένει, εξηγώντας ότι «όταν το 92,4% δηλώνει απαισιόδοξο για το μέλλον της Ελλάδας, οι εκλογές είναι αίτημα της κοινωνίας».
Ερωτηθείς, από την εμπειρία του ως υπουργού Δημόσιας Τάξης, «αν η τρομοκρατία έχει τις ρίζες της στην άκρα Αριστερά όπως υποστήριξε στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης» απήντησε σχηματικά λέγοντας: «Αν ανατρέξετε στο πώς αυτοπροσδιορίζονται πολιτικά οι καταδικασμένοι για τρομοκρατικές ενέργειες στη χώρα μας, θα βρείτε την απάντηση».
Αναφερόμενος στην κόντρα Τόσκα- αστυνομικών, ο κ. Κικίλιας υποστηρίζει ότι «ο κ. Τόσκας είναι ο υπουργός που κριτικάρει δημόσια τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας».
Τέλος, για την πρόταση της ΝΔ για εξεταστική για την υπόθεση του Noor-1 που απορρίφθηκε από την κυβέρνηση, δηλώνει ότι «η ΝΔ θα κάνει τα πάντα για την πλήρη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης» και αναφερόμενος και στην πρόθεση της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την περίοδο «Βαρουφάκη», ο κ. Κικίλιας υπογραμμίζει ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει ότι οι Έλληνες δικαιούνται να μάθουν την αλήθεια και θα την μάθουν».
«Οι πρόσφατες αποκαλύψεις του κ. Κιμ, συμβούλου του κ. Βαρουφάκη το 2015 και σημερινού συνεργάτη του υπουργού Οικονομικών κ. Τσακαλώτου, δικαιώνουν, άλλη μια φορά, τη θέση της ΝΔ ότι είναι επιβεβλημένη η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που έφερε τρίτο αχρείαστο Μνημόνιο, capital controls και πολλά δισεκατομμύρια πρόσθετης λιτότητας για τους Έλληνες.
Όταν η πρόταση της ΝΔ συζητήθηκε τον Ιούλιο του 2016, ο κ. Τσίπρας δεν εμφανίστηκε στη Βουλή, δίνοντας εντολή στους βουλευτές της πλειοψηφίας να αντιταχθούν στην συγκρότηση της Εξεταστικής Επιτροπής. Τώρα προσπαθεί ξανά να κρύψει την αλήθεια από τους πολίτες. Δεν θα τα καταφέρει.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει ότι οι Έλληνες δικαιούνται να μάθουν την αλήθεια. Και θα την μάθουν».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου