Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Ο Κυριάκος με τους κτηνοτρόφους στο Βλαχογιάννι – Επίσκεψη σε Ελασσόνα και Τύρναβο (ΦΩΤΟ-video) Πηγή: tinealarissa.gr
Το Βλαχογιάννι, την Ελασσόνα και τον Τύρναβο επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Γκλίτσα και φέτα προσέφεραν στον Κυριάκο Μητσοτάκη οι Λαρισαίοι κτηνοτρόφοι… Θα τον γεμίσουμε γκλίτσες έδω που ήρθε!
Στο Βλαχογιάννι για διάλογο με τους κτηνοτρόφους βρέθηκε πριν από λίγο το απόγευμα της
Κυριακής ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ο κ. Μητσοτάκης άκουσε τα προβλήματα των κτηνοτρόφων και συζήτησε μαζί τους για αρκετή ώρα, σε ένα χωράφι έξω από το Βλαχογιάννι όπου οι συμμετέχοντες στο διάλογο καθόταν σε… μπάλες από άχυρα.
Χαρακτηριστικό ότι ένας κτηνοτρόφος έφτασε στη συνάντηση καβάλα στο άλογο ενώ στη συνέχεια με το που έφτασε ο πρόεδρος της ΝΔ στο Βλαχογιάννι (φωτο), ένας ηλικιωμένος του είπε «το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είσαι ο επόμενος πρωθυπουργός»!


Δείτε ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τη συνάντηση με τους κτηνοτρόφους:

Στο Βλαχογιάννι μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ μετά τη συνάντηση με τους κτηνοτρόφους είχε την ευκαιρία να γευματίσει και να συνομιλήσει με κατοίκους του χωριού.Στη συνέχεια ο Κυριακός Μητσοτάκης επισκέφθηκε τη ΝΟΔΕ Ελασσόνας και το Δημαρχείο.
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:10Ο δήμαρχος της Ελασσόνας, μάλιστα, Νίκος Ευαγγέλου απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε πως είχε δεσμευτεί να επισκεφτεί την Ελασσόνα ως πρόεδρος και του ζήτησε να δεσμευτεί εκ νέου ότι θα την επισκεφτεί και ως πρωθυπουργός.


Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:33

Τελευταία στάση, πριν τη Λάρισα και τη βόλτα στο κέντρο της πόλης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε στον Τύρναβο, όπου επισκέφτηκε τη Δημοτική Οργάνωση της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου