Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Ξέφυγε ο Καμμένος! Τώρα το παίζει και πιλότος! Πώς θέλει οι υφιστάμενοί του να σέβονται τους κανόνες όταν πρώτος αυτός τους παραβιάζει; Μέχρι και στολή με ειδικό σήμα έχει φτιάξει!!! (VIDEO)

Δείτε τον Πάνο Καμμένο να πιλοτάρει στρατιωτικό ελικόπτερο και να κάνει κατάδυση [βίντεο]
Ο Πάνος Καμμένος από παιδί, είχε πάντα όνειρο να φοράει στολή. Και όχι οποιαδήποτε στολή, όπως ο Χατζηχρήστος στην γνωστή ταινία που φορώντας στολή θυρωρού ξενοδοχείου παριστάνει τον πτέραρχο, αλλά στολή που θα τιμά με το παράστημά του, το ανάστημά του και τη δράση του!!!
Κατά διαστήματα, βέβαια, το έπαιζε και Τζέημς Μποντ... (θυμίζοντας λίγο ΘΒ). Μέχρι και βιβλίο για τη 17 Νοέμβρη εξέδωσε, μέχρι να αποδειχθεί ότι ένας από τους συχνούς συνδαιτημόνες του (στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης) ήταν στέλεχος τρομοκρατικής οργάνωσης.
Αυτό οφείλουμε να ομολογήσουμε, προσγείωσε απότομα τον "πράκτορα 000 Πάνο Καμμένο".
Όμως η ζωή τα έφερε έτσι που του έλαχε να γίνει υπουργός Άμυνας. Και έκτοτε, μια το παίζει στρατηγός, μια πτέραρχος και μια ναύαρχος.
Πρόσφατα, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα iefimerida.gr αποφάσισε να το "παίξει" πιλότος σταρτιωτικού ελικοπτέρου.
Αυτό όμως είχε ως συνέπεια να παραβιάσει μια σειρά από κανονισμούς, όχι μόνο πτήσεων, αλλά και στρατιωτικούς, που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο στελέχη του Στρατού αλλά και στρατιωτικό υλικό.
Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση κάμερα κατέγραψε τον υπουργό Άμυνας -κατά την αναχώρησή του από την Αμοργό στα τέλη Μαΐου- να επιβιβάζεται σε στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου UH-1H Huey και να μπαίνει στη θέση του συγκυβερνήτη (υπενθυμίζεται πως στα στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου UH-1H Huey οι θέσεις των χειριστών είναι: στα δεξιά ο κυβερνήτης και στα αριστερά ο συγκυβερνήτης).
Η εικόνα του Πάνου Καμμένου, όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο του iefimerida, να επιβιβάζεται ως συγκυβερνήτης στο στρατιωτικό ελικόπτερο UH-1H Huey αφήνει αναπάντητα ερωτήματα, αφού εν ώρα πτήσης στις θέσεις των χειριστών μπορούν να βρίσκονται αποκλειστικά και μόνο πιλότοι που έχουν αποφοιτήσει από την Σχολή της Πολεμικής Αεροπορίας.
Ο υπουργός Άμυνας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, είχε μεταβεί στην Αμοργό και είχε συνομιλίες με τοπικούς φορείς για τις ανάγκες και τα προβλήματα του νησιού.
Ο κ. Καμμένος όμως δεν περιορίσθηκε στο να το "παίξει" πιλότος του στρατιωτικού εικοπτέρου και συγκυβερνήτης. Ήθελε να αφήσει και το "στίγμα" του ως... συγκυβερνήτης, και γι' αυτό δημιούργησε  δικό του σήμα. Σε πρόσφατο ταξίδι του, στο σήμα της πτήσης, εκεί που θα έπρεπε να αναγράφεται το aircraft identification (αναγνώριση αεροσκάφους), αντί να έχει γραφτεί ο αριθμός -όπως προβλέπεται- έχουν γραφτεί τα αρχικά του Πάνου Καμμένου (Κ.P.) και ακριβώς από κάτω με στιλό έχουν προσθέσει τον αριθμό 636.
Το ορθό θα ήταν να έγραφε ES 636, δηλαδή Ελληνικός Στρατός 636. Αυτό φαίνεται και παρακάτω, στις πληροφορίες της πτήσης, που αναγράφεται ότι θα ταξιδεύουν επίσημοι (υπουργός και αρχηγός Άμυνας).

Εφτιαξε και δικό του σήμα για τις στολές
Ο υπουργός Άμυνας ξεπερνώντας τα όρια της σοβαρότητας όπως αποκαλύπτεται έχει φτιάξει και  και δικό του σήμα για να το τοποθετεί στις στρατιωτικές στολές.
Η ονομασία του είναι «Μinister's personal pilot».
Το πόσο συμβατό είναι αυτό με τους κανόνες λειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, είναι ένα ερώτημα. Γιατί μπορεί ο κ. Καμμένος να κινείται με υπερηχητική ταχύτητα με στόχο να σπάσει και το φράγμα της γελοιότητας, αλλά δεν παύει να έχει το γενικό πρόσταγμα των Ενόπλων Δυνάμεων και μπορεί εκτός από ελικοπτεράκια να αποκτήσει  συνήθεια να παίζει και με διάφορα "κουμπάκια" που υπάρχουν στο ΓΕΕΘΑ.
Και μη μου πείτε ότι υπάρχουν οι ένστολοι που "βάζουν φρένο" γιατί όπως αποδεικνύεται οι ένστολοι δεν μπορούν να βάλουν φρένο ούτε στην επιθυμία του να πετάξει ελικόπτερο του Στρατού. Οπότε ας βρούν άλλο επιχείρημα....

Και κατάδυση στο ναυάγιο «Βασίλισσα Ολγα»
Όπως αποκαλύπτει το iefimerida.gr, o  υπουργός Αμυνας όμως έκανε και κατάδυση στη Λέρο.
Την περασμένη Τετάρτη, όταν επισκέφθηκε το νησί, έκανε κατάδυση στο ναυάγιο του θρυλικού αντιτορπιλικού «Βασίλισσα Όλγα» που βρίσκεται στο Λακκί.
Μαζί με τον κ. Καμμένο, στο «Βασίλισσα Όλγα» καταδύθηκαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης και ο αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος.
Το γεγονός επιβεβαιώνει το επιχείρημα ότι η σημερινή ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, αγνοεί τη λέξη "Όχι"¨στις επιθυμίες του κ. Καμμένου, ο οποίος με κάθε τρόπο προσπαθεί να το παίξει "Πούτιν" 



Η κατάδυση του υπουργού Αμυνας στο ναυάγιο του «Βασίλισσα Όλγα» κινηματογραφήθηκε και θα μεταδοθεί την Κυριακή στις 11:30 στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη».

Δείτε το βίντεο από την "πτήση" Καμμένου με το ελικόπτερο



 '
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.