Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Κικίλιας:« Είναι αδιόρθωτοι! Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει με θράσος να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α' Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

          
«Η Κυβέρνηση αδιαφορεί προκλητικά για τη ζημιά που έχει προκαλέσει στη χώρα και συνεχίζει να παρακολουθεί με απάθεια την κοινωνία να στενάζει και την οικονομία να

βουλιάζει.

Ψήφισαν τα πιο επώδυνα μέτρα του τέταρτου Μνημονίου, με περικοπές συντάξεων, μισθών και μείωση αφορολόγητου, για να μην πάρουν τίποτα. Ούτε συμφωνία, ούτε ποσοτική χαλάρωση, ούτε χρέος.

Παρόλα αυτά, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος εξακολουθεί να βλέπει θετικά σημάδια στην οικονομία, ενώ οι Έλληνες αδυνατούν να πληρώσουν εφορία, ΕΦΚΑ και τράπεζες.

Αλήθεια, σε ποιους απευθύνεται;

Αντί να αναλάβουν τις βαριές ευθύνες τους για την πορεία της χώρας, συνεχίζουν με θράσος να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό.

Είναι αδιόρθωτοι».
 

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει στη Ν Δ να καταλάβουν και να δουν και να συγκρίνετε τις δημοσιογραφικές πόρνες την έκαναν επί Σαμαρά και τη κάνουν σήμερα ,αν κάποιος από τους καθηγητές οικονομολόγοι πει την αλήθεια και όπως έγιναν η γίνονται τον εμφανίζουν και βγάζουν τους σκοταδιστές τους καιροσκόπους !!η Ν Δ είχε έχει και θα έχει ένα και μοναδικό πρόβλημα εποικινονιακη στρατιγικη πολιτική αν το διωρθωση θα το μετανιώσετε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή