Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Ο Κυρανάκης αποκαλύπτει τι σχέση έχει η βότκα με την πολιτική, αλλά και ότι είναι παιδί μονογονεϊκής οικογένειας





Κυρανάκης: Το νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια μας γυρίζει στο 1980Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, είναι ένας νέο παιδί που ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον έχει εμπιστευθεί στη θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ.
Πρόκειται για ένα νέο παιδί, με καθαρό λόγο που έχει ένα πλεονέκτημα. Ξέρει να λέει «συγγνώμη έκανα λάθος», πράγμα σπάνιο για όσους ασχολούνται με την πολιτική, ιδιαίτερα στις μέρες μας.
Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης έδωσε μια συνέντευξη στην Espresso και στη Βίβιαν Μπενέκου, όπου
μίλησε για τον εαυτό του και αποκάλυψε πράγματα από την προσωπική του ζωή τα οποία ήταν άγνωστα. Όπως ότι είναι παιδί μονογονεϊκής οικογένειας, αφού τον μεγάλωσε μόνη της η μητέρα του, ότι εργάζεται από τα 19 για ζήσει, ότι του αρέσουν οι μελαχρινές (μελαχρινό είναι το κορίτσι του και απεχθάνεται την πολιτική), του αρέσει η house μουσική και η βότκα.
Δείτε τη λέει για τη βότκα και την πολιτική αλλά και για τη μητέρα του:
Αν ήμασταν τώρα σε μαγαζί τι ποτό θα έπαιρνες;
 Βότκα με πάγο Η βότκα είναι όπως πρέπει να είναι ένας πολιτικός. Η βότκα έχει τρία χαρακτηριστικά: Είναι, δυνατό ποτό διαφανές, και σε χτυπάει κατευθείαν. Δεν παίζει παιχνίδια. Ετσι πρέπει να είναι και ο πολιτικός. Δυνατός, διαφανής. Ευθύς!
Εχω ακούσει ότι η μητέρα σου σε μεγάλωσε μόνη της. Ισχύει;
Ναι, ισχύει. Η μητέρα μου ήταν πάντα μια πολύ δυναμική γυναίκα, δούλευε από μικρή. Υπήρξε πρωταθλήτρια στην κολύμβηση και ήταν από τις πρώτες Ελληνίδες που κατάφεραν να εργαστούν στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Ζούσε τότε μεταξύ Αθηνών, Βόλου, Βρυξελλών και Λουξεμβούργου. Κάποια στιγμή το 1986 γνώρισε τον πατέρα μου στη Σκιάθο. Δεν κατέληξαν μαζί και η μητέρα μου πήρε τη γενναία απόφαση να με κρατήσει και να με μεγαλώσει μόνη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.