Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Μετά τον Τσίπρα και το Υπ. Παιδείας δεν ξέρει γεωγραφία. Κάλεσαν τους μαθητές από Οινούσα και Ψαρά να δώσουν εξετάσεις ενώ είχαν αναβληθεί στο νομό Χίου, λόγω σεισμού!

Πηγή: alithia.gr
Ο Πρωθυπουργός προς στιγμήν μπερδεύτηκε ότι άλλο νησί είναι η Λέσβος και άλλο η... Μυτιλήνη. Ετσι δεν προκαλεί έκπληξη ότι μπερδεύτηκαν προφανώς και στο υπουργείο Παιδείας, σε πιό Νομό ανήκουν τα Ψαρά και οι Οινούσσες και ειδοποίησαν στις 7.30 π.μ. τους Διευθυντές των Γενικών Λυκείων των δύο νησιών, να ειδοποιήσουν με τη
σειρά τους τα παιδιά να δώσουν εξετάσεις! Και ενώ το ίδιο έκπληκτοι οι τρείς μαθητές των Οινουσσών και δύο των Ψαρών, έμαθαν ότι δεν ανήκουν στον Νομό Χίου, πήγαν στα Σχολεία τους και περίμεναν τα θέματα. Από εκείνη την ώρα μέχρι τις 9.20 π.μ. οι δύο Δήμαρχοι Κώστας Βρατσάνος των Ψαρών και Στέφανος Βογιατζής των Οινουσσών, κατάφεραν να πείσουν το κέντρο ότι τα Ψαρά και οι Οινούσσες ανήκουν στον Νομό Χίου, όπου με απόφαση του ίδιου του υπουργείου, οι εξετάσεις αναβλήθηκαν λόγω σεισμού και οι μαθητές ειδοποιήθηκαν ότι μπορούν να αποχωρήσουν για να δώσουν εξετάσεις σε άλλη μέρα που θα ανακοινωθεί.

Σημ. Μήπως να ξαναστέλναμε μερικούς εγκεφάλους του ΣΥΡΙΖΑ που δρουν πολύπλευρα στο υπουργείο Παιδείας, να κάνουν κανένα μάθημα γεωγραφίας; Οι γνώσεις δεν κάνουν ποτέ κακό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου