Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ο λεβέντης Γιώργος Παπανδρέου καλεί στα "μαρμαρένια αλώνια" του Καστελόριζου, τον Αλέξη Τσίπρα για να του... "'ξηγήσει" πώς χρεοκόπησε η χώρα!!!


Λένε ότι η άγνοια δημιουργεί θράσος.
Και προφανώς έτσι είναι...
Σήμερα το αποδεικνύει με περίπτρανο τρόπο ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος με τη λογική του "λεφτά υπάρχουν", οδήγησε τη χώρα στα μνημόνια και στο ΔΝΤ.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επί πρωθυπουργίας του οποίου η Ελλάδα οδηγήθηκε στον μηχανισμό των Μνημονίων, που βύθισαν
τα τελευταία 7 χρόνια την κοινωνία σε βαθιά κρίση και φτωχοποίηση, προφανώς ενοχλήθηκε από όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη Φώφη Γεννηματά, στο περιθώριο της σημερινής συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου, με τα οποία ο νυν πρωθυπουργός προσπάθησε να μεταθέσει κι αυτός το σύνολο των ευθυνών για τα μνημόνια στον Γ. Παπανδρέου.
Στη συνάντηση με την κυρία γεννηματά, ο Αλέξης Τσίπρας άφησε αιχμές για τον μοιραίο ρόλο του Γιώργου Παπανδρέου για την εθνική καταστροφή, και ο πρώην πρωθυπουργός έσπευσε να τον… προκαλέσει μέσω Twitter, μιλώντας για ευθύνες του Κώστα Καραμανλή, του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του Αντώνη Σαμαρά.
“Πάμε τώρα Καστελόριζο Αλέξη να σου πω πώς μας χρεοκόπησε ο φίλος σου ο Κώστας και πώς ο Αντώνης & εσύ μας φορτώσατε άλλα 5 χρόνια Οδύσσειας!”
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.