Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Ο κ. Τσίπρας να λύσει μόνος του τα προβλήματα που ο ίδιος δημιούργησε, τονίζουν στη ΝΔ

Πηγή: liberal.gr
Στην ΝΔ αναμένουν τα αποτελέσματα του Eurogroup της 15ης Ιουνίου τονίζοντας ότι εγκαίρως είχαν σημειώσει ότι η διευθέτηση του χρέους και η ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης αποτελούν εθνική προτεραιότητα.

Το ίδιο έγκαιρα, όμως, είχαν προειδοποιήσει, συμπληρώνει η ίδια πηγή, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν μπορεί να διαχειριστεί το
συγκεκριμένο θέμα. Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιμένουν ότι ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να λύσει τα προβλήματα που ο ίδιος δημιούργησε.

"Όπως έστρωσε να κοιμηθεί" είναι η συγκεκριμένη αναφορά συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη για τα όσα ακούγονται περί συναίνεσης από την πλευρά της κυβέρνησης.

Κύκλοι της ΝΔ αναφορικά με την επερχόμενη συνεδρίαση του Eurogroup προέβλεψαν ότι έρχονται "θερμές εβδομάδες", ενώ στην ερώτηση περί ενδεχόμενου συμβουλίου πολιτικών αρχηγών , οι ίδιοι κύκλοι απάντησαν με νόημα : "Δε βλέπουμε κάποιο κάλεσμα για να ανταποκριθούμε.

Στην Πειραιώς σημειώνουν ότι «o κ. Τσίπρας απώλεσε το χαρτί της συναίνεσης το 2015, όταν όλα τα πολιτικά κόμματα έβαλαν πλάτη, τα κορόιδεψε και πήγε τη χώρα σε εκλογές». Σε κάθε περίπτωση από την αξιωματική αντιπολίτευση διαμηνύουν προς την κυβέρνηση, να μην ψάχνει «θύματα» για να μοιράσει τις ευθύνες για την τραγική κατάσταση στην οποία έφερε τη χώρα και πως μόνη λύση είναι η πολιτική αλλαγή στη χώρα.
Γ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.