Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Σύσσωμη η οικογένεια Μητσοτάκη, συνεργάτες και φίλοι, στο πολιτικό μνημόσυνο του πρώην πρωθυπουργού

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Κώστας Μητσοτάκης, Αλεξία Μπακογιάννης και Γρηγόρης Δημητριάδης, εγγόνια του Κ. Μητσοτάκη

Σύσσωμη η οικογένεια Μητσοτάκη, συνεργάτες  και πολιτικοί του  φίλοι, παρέστησαν στο πολιτικό μνημόσυνο που έγινε προς τιμήν του το πρωί στη Βουλή.
Με απόλυτο σεβασμό, συγκίνηση αλλά και με την ηρεμία και την σοφία που επιβάλλει ακόμη και με την απουσία του η ψυχραιμία του επεδείκνυε στην πολιτική του πορεία ο ίδιος, ο Κωνσταντίνος
Μητσοτάκης, η οικογένειά του σήμερα «παρατάχθηκε» στις πρώτες σειρές των βουλευτικών εδράνων για να τιμήσει και να παρακολουθήσει το πολιτικό μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Νύφες, παιδιά, εγγόνια, γαμπροί λοιποί συγγενείς αλλά και φίλοι, στενοί, πιστοί, από τα παλιά και συνεργάτες κάθισαν στις θέσεις τους. Νύφες, κόρες, εγγόνια και γαμπροί κάθισαν στην ίδια σειρά, φορώντας μαύρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη κάθονταν στις θέσεις που τους συναντά κανείς πάντα στη Βουλή. Ξεχώρισαν οι παρουσίες του Παλαιοκρασσά αλλά και του γνωστού δικηγόρου, Σάκη Κεχαγιόγλου καθώς και του τραγουδιστή από την Κρήτη, Μανώλη Κονταρού. Τέλος, πολλοί συνεργάτες, φίλοι και συγγενείς παρακολούθησαν την εκδήλωση από τα θεωρεία της Βουλής.   

 _DIM8950.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.