Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Οικονόμου: Ολοκληρώνεται το σχέδιο της ΝΔ για την υγεία

«Η υγεία βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα της νέας διακυβέρνησης της ΝΔ και επιθυμία μας είναι τα θέματα της υγείας να τα έχουμε σε υψηλή προτεραιότητα, γιατί έτσι αρμόζει στον Έλληνα φορολογούμενο», σημείωσε από τα Γρεβενά ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου. Ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή του, Ιάσωνα Φωτήλα, ολοκλήρωσαν  με την επίσκεψη τους στο
νοσοκομείο των Γρεβενών, την διήμερη περιοδεία τους στις νοσοκομειακές μονάδες και τα κέντρα υγείας της Δυτικής Μακεδονίας.

Σε λίγο διάστημα ολοκληρώνονται οι περιοδείες του κλιμακίου στις εγκαταστάσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας της χώρας και, όπως σημείωσε ο Βασίλης Οικονόμου, «ολοκληρώνεται ταυτόχρονα και το σχέδιο της ΝΔ που ετοιμάζουμε για την υγεία».

Ο Ιάσων Φωτήλας από πλευράς του, διαπίστωσε ότι πολλές νοσοκομειακές μονάδες έχουν σημαντικά προβλήματα και λειτουργούν «χάρις στον υπερβάλλοντα ζήλο γιατρών και νοσηλευτών». Επεσήμανε ότι «μιλάμε με όλους τους ανθρώπους που υπηρετούν στο σύστημα Υγείας και επιθυμούμε να συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμά μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την μεταρρύθμιση στην υγεία που έπρεπε να’ χει γίνει τα προηγούμενα χρόνια».

Αργά το απόγευμα οι κ.κ. Οικονόμου και Φωτήλας, έλαβαν μέρος στην συνδιάσκεψη όλων των εκπροσώπων φορέων της υγείας της Δυτικής Μακεδονίας που έγινε στην αίθουσα του δημαρχείου των Γρεβενών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου