Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Όταν μια επιπόλαια αντίδραση της ΝΔ καθιστά "φιρμα" του ΣΥΡΙΖΑ την κ. Ακριβοπούλου!


η εικόνα προφίλ της Katerina AkrivopoulouΑπό το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

            «Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια της πολιτικής εκπομπής της Ε.Ρ.Τ. "Αίθουσα Σύνταξης", Κατερίνα Ακριβοπούλου, συνεχίζει τις υβριστικές και χλευαστικές επιθέσεις εναντίον του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

            Το έκανε, για άλλη μια φορά, σήμερα, με ανάρτησή της
σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

            Φροντίζει, καθημερινά, να αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία σχέση με την αντικειμενικότητα.

            Προφανώς, αισθάνεται ότι πληρώνεται με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, όχι για να κάνει σωστά τη δουλειά της, αλλά για να επιδεικνύει όλο της το μίσος για τους πολιτικούς αντιπάλους της Κυβέρνησης.

            Αν η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. δεν θέλει να είναι ταυτισμένη με τέτοιου είδους γκεμπελισμούς, οφείλει να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνσή της».

Τι έγραψε η κ. Ακριβοπούλου;
Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει.
Εκείνο που με νοιάζει είναι ότι η ΝΔ δεν είχε την πολιτική ευφυία να αφήσει να περάσει και να ξεχαστεί.
Η κριτική, όταν βρισκεται κανείς σε υψηλά αξιώματα, δεν πρέπει να ενοχλεί, όσο άδικη και να είναι. Και οι πολιτικοί πρέπει να ξέρουν ότι όπως κρίνονται από το λαό οι ίδιοι, έτσι κρίνονται και οι δημοσιογράφοι.  Και το γεγονός ότι η κυρία Ακριβοπούλου πλέον μπορεί να υπάρξει δημοσιογραφικά μόνο ως μισθοσυντήρητοι του ευαγούς ιδρύματος της Αγίας Παρασκευής, λέει πολλά  για τη δημοσιογραφική της κρίση.
Και στο κάτω- κάτω πόσοι θα έβλεπαν την ανάρτιση της Ακριβοπούλου και πόσοι θα έδιναν συμασία στην κακόγουστη εμπάθειά της. 
Με την ανακοίνωση ψάχνουν όλοι να μάθουν τι έγραψε και ποιά είναι επιτέλους αυτή η δημοσιογράφος που είναι πιο ΣΥΡΙΖΑ και από τον Τσίπρα.
Αλλά οι εμνευστές της ανακοίνωσης της ΝΔ φαίνεται ότι θέλουν να κάνουν ήρωα την κυρία Ακριβοπούλου και να της εξασφαλίσουν το μέλλον της.
Αν δε, συνεχίσουν αυτήν την κόντρα την βλέπουμε σίγουρα Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη Βουλή.
Ας μη διαμαρτυρηθεί λοιπόν η κυρία Ακριβοπούλου για την παραπάνω ανακοίνωση της ΝΔ. Φίρμα την κάνει στο συριζαϊκό κοινό και της εξασφαλίζει το πολιτικό της μέλλον. 
Άρα μάλλον ευχαριστώ πρέπει να πει στη ΝΔ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.