Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Συζήτηση Κυριάκου με νέους στη Λάρισα με φόντο το αρχαίο θέατρο (ΦΩΤΟ)



Τελευταία στάση της διήμερης περιοδείας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλία ήταν η Λάρισα όπου ο αρχηγός τςη Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είχε την ευκαιρία να ακολουθήσει τη συνταγή του καθηγητή κ. Κουρέτα και να πιεί ένα espresso σε καφετέρια της περιοχής, απέναντι από το αρχαίο
θεάτρο και- το κυριότερο- να συζητήσει  με νέους για το μέλλον της χώρας μας.

Μπορεί βέβαια ο πρόεδρος της ΝΔ να απολάμβανε το καφεδάκι του μετά από ένα κοπιαστικό διήμερο, αλλά η πολιτική αντιπαράθεση με την κυβέρνηση καλά κρατούσε.

Χαρακτηριστική είναι η νυχτερινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, η οποί ααπαντώντας στον ισχυρισμό της κυβέρνησης ότι το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνει μεγάλη έμφαση στις δημοσκοπήσεις, επισήμανε τα εξής:

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,
κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ολοκλήρωσε με επιτυχία την περιοδεία του στη Θεσσαλία. Διαπίστωσε κι εκεί τη βαθιά απομόνωση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα και το ισχυρό πολιτικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό, δηλαδή, που όλοι γνωρίζουν στην Ελλάδα και δεν είναι ανάγκη να αναλύσει ιδιαίτερα τις δημοσκοπήσεις για να το καταλάβει κανείς.
Ο πανικός του Μαξίμου δεν κρύβεται με τίποτα».
Στη συζήτηση με τους νέους πάντως, εκείνο που κυριάρχησε ήταν το πρόβλημα της ανεργίας και η κατάσταση στο χώρο της παιδείας (βλέπε προηγούμενη ανάρτηση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.