Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΝΔ: «Η διαχειριστική ανεπάρκεια της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ταλαιπωρεί τους αγρότες»

H Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κυρία Φωτεινή Αραμπατζή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για παράταση στην υποβολή των δηλώσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων είναι μια ομολογία της αποτυχίας και της προχειρότητας, με την οποία
αντιμετώπισε το Υπουργείο ένα πολύ σοβαρό ζήτημα.

Είχαμε επισημάνει, εδώ και δύο μήνες, τα προβλήματα, ζητώντας παράταση τόσο για τον χρόνο υποβολής των δηλώσεων μεταβίβασης όσο και για το χρόνο υποβολής των δηλώσεων ΟΣΔΕ.

Προβλήματα, όπως:

  • Η καθυστέρηση στην έναρξη υποδοχής των δηλώσεων καλλιέργειας.
 
  • Το "θολό τοπίο" που επικρατούσε σχετικά με το ποιοι συνταξιούχοι μπορούσαν να συνεχίσουν να καλλιεργούν και να διατηρήσουν τα δικαιώματα ενιαίας ενίσχυσης ή ποιοι έπρεπε να τα μεταβιβάσουν.
 
  • Η καθυστέρηση στην προκήρυξη του Προγράμματος των Νέων Αγροτών, αλλά και η καθυστέρηση στην αξιολόγηση των φακέλων τους.

"Δείγμα γραφής" της διαχειριστικής ανεπάρκειας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ακόμη και για τα άλλοτε αυτονόητα, που η ίδια ομολογεί, όπως προκύπτει και από τη σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μιας Κυβέρνησης, που ειδικεύεται στις κοστοβόρες παρατάσεις, ταλαιπωρώντας καθημερινά τους πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.