Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Άννα Ασημακοπούλου: Ο κ. Τσίπρας είναι προφανές ότι ψάχνει για νέους συνενόχους


Ασημακοπούλου: Ο κ. Τσίπρας είναι προφανές ότι ψάχνει για νέους συνενόχους


Την πρόσκληση πρόσκληση για προοδευτική διακυβέρνηση που κατέθεσε ο πρωθυπουργός στην επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε η Άννα Ασημακοπούλου μιλώντας στον realfm 97,8.
«Όσον αφορά τον κ. Τσίπρα είναι προφανές ότι ψάχνει για νέους συνενόχους, για να συνεχίσει αυτή την
πολιτική που εφαρμόζει η οποία συστηματικά καταστρέφει τον τόπο. Νομίζω, ότι πήρε μία ξεκάθαρη απάντηση από την κα Γεννηματά, αλλά αυτό αν θέλετε είναι μεταξύ τους», τόνισε η τομεάρχης της ΝΔ.
Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όσον αφορά στην τοποθέτηση της κα Γεννηματά στο κομμάτι το οποίο θα συμφωνήσω, γιατί υποθέτω ότι αυτή η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει μία αντιστοιχία με την τωρινή λαϊκή βούληση. Άρα νομίζω ότι το αίτημα μας από πλευρά της ΝΔ για εκλογές, θα οδηγούσε, εγώ ελπίζω, σε μία κυβέρνηση στην οποία θα υπήρχε αυτοδυναμία της ΝΔ».
Στο ερώτημα αν παραμένει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το αίτημα για εκλογές απάντησε: «Νομίζω ότι είναι σαφές ότι στο θέμα εκλογές η ΝΔ δεν έχει τρόπο να τις προκαλέσει, δεν βρισκόμαστε στο σενάριο της προηγούμενης κυβερνητικής περιόδου, όπου έχουμε μπροστά μας ας πούμε ένα θεσμικό συμβάν όπως ήταν η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αυτό δεν αλλάζει το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι να φύγει αυτή η κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.