Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Να γιατί οι δανειστές δεν αντιδρούν στους χιλιάδες κομματικούς διορισμούς του ΣΥΡΙΖΑ, όταν κόντεψαν να ρίξουν τον Σαμαρά για 300 καθαρίστριες!!!

Μπορεί οι 'Έλληνες να πληρώνουν την ασωτία του δημοσίου και τα λάθη των κομμάτων- ιδιαίτερα του ΠΑΣΟΚ- που επιχείρησαν μέσω του δημοσίου να δημιουργήσουν κομματικούς στρατούς, ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως, που ήλθε για να γκρεμίσει το παλιό, πράττει ακριβώς το ίδιο και μάλιστα με χειρότερο τρόπο, αφού παραβιάζει κάθε έννοια νομιμότητας, προκειμένου να γεμίσει το δημόσιο με ψηφοφόρους του.

Στην καταγγελία ότι η κυβέρνηση αυξάνει τις οργανικές θέσεις στο δημόσιο για να μπορεί να κάνει προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων, χωρίς να
μετρά αποτελεσματικότητα ή κόστος, προχώρησε μέσω του ΣΚΑΪ ο γραμματέας της ΚΟ του Ποταμιού Παναγιώτης Καρκατσούλης.

«Αντί το Δημόσιο να εξοικονομεί χρήματα ώστε να μην γίνονται οι γνωστές φοροεπιδρομές, οι δημόσιες δαπάνες αυξάνονται» τόνισε ο κ. Καρκατσούλης.

«Τέσσερα μνημόνια πέρασαν από πάνω μας και ακόμα οι κυβερνήσεις αρνούνται να μετρήσουν τι κάνει κάθε φορέας με τα λεφτά που παίρνει… Το κράτος πρέπει να μετρά αποτελέσματα για τα λεφτά που ξοδεύει, ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε τον πλούτο της πατρίδας μας» επισήμανε.

«Αν δεν αντιληφθούμε ότι το κράτος είναι προσωπική μας υπόθεση, αν δεν παθιαστούμε με αυτό, δεν θα βγούμε από την κρίση» τόνισε ο πρώην βουλευτής Επικρατείας.



Όλα αυτά βέβαια δημιουργού εύλογα ερωτηματικά, ιδιαίτερα όταν η συμφωνία με τοους δανειστές για τη μείωση του δημόσιου τομέα είναι ότι για κάθε αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδότησης θα γίνεται ένας διορισμός, συμφωνία που τήρησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Τη συμφωνία αυτή καταπατεί ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να "ανοίξει μύτη", από την πλευρά των δανειστών. Πρόκειται, για τα ίδια πρόσωπα, τους ίδιους δανειστές που κόντεψαν να ρίξουν την κυβέρνηση Σαμαρά επειδή δεν απέλυε 300 καθαρίστριες. Και τώρα οι ίδιοι κάνουν στραβά μάτια για το διορισμό χιλιάδων κομματικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λόγος; Απλός!

Η εθνικά υπερήφανη κυβέρνηση των Τσίπρα - Καμμένου τους έδωσε χωρίς αντίρρηση αυτό που από την αρχή της κρίσης επιθυμούσαν.  Αυτό που αρνήθηκαν ο Παπανδρέου, ο Παπαδήμος και ο Σαμαράς: Την ελληνική περιουσία για 100 χρόνια, μέσω του λεγόμενου Υπερταμείου!

Να τους χαιρόμαστε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.