Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Άδωνις: Παρακμή της Αριστεράς το σημερινό πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ- Θα τους βάλω έναν έναν να ζητάνε on camera συγγνώμη!

«Παρακμή της πάλαι ποτέ προοδευτικής Αριστεράς» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης το σημερινό πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας «Αυγή», που αναφέρεται στην συμφωνία για το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

«Άκρως εμπιστευτικόν το ξεπούλημα του Ντυνάν»
είναι ο τίτλος της εφημερίδας, με υπέρτιτλο «έγγραφο-φωτιά για Άδωνι Γεωργιάδη» και υπότιτλο: «Μυστικό μνημόνιο κατανόησης μεταξύ του τότε προέδρου του Ερρίκος Ντυνάν Α. Μαρτίνη, της Τράπεζας Πειραιώς και του τότε υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη».
Ο κύριος Γεωργιάδης σχολίασε το ζήτημα στην πρωινή εκπομπή του Σκάι και αναρωτήθηκε «πώς γίνεται να είναι μυστικό ένα μνημόνιο που τότε παρουσίαζε ο Τύπος και τότε οι εργαζόμενοι πληρώθηκαν;».

Απαντώντας στο ότι η συμφωνία δεν έχει πρωτοκολληθεί στο νοσοκομείο, είπε πως ο ίδιος δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι τέτοιο και πως «είναι θέμα του νοσοκομείου», ενώ τόνισε ότι το συγκεκριμένο ζήτημα βρίσκεται στην δικογραφία της εξεταστικής για την Υγεία, αφού το έχει ζητήσει ο κύριος Νικολόπουλος.

Όσον αφορά στην ρήτρα εμπιστευτικότητας, εξήγησε ότι αυτό ζητήθηκε από την Τράπεζα γιατί «θεωρήθηκε συναλλαγή μεταξύ ιδιωτών, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Τράπεζας Πειραιώς και δεν ήθελε να γνωρίζουν οι ανταγωνιστές της τους όρους», κάτι που όπως πρόσθεσε ο κύριος Γεωργιάδης συνέβη και στην περίπτωση της συμφωνίας «για τον Μαρινόπουλο που έκανε ο Φλαμπουράρης».

Όταν τελειώσει η εξεταστική θα βάλω έναν έναν on camera τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μου ζητήσουν συγγνώμη, είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Γεωργιάδης και σχολιάζοντας την δημοσιογραφική έρευνα της Αυγής, αναρωτήθηκε: «Επιτρέπεται να έχουν τέτοιο δημοσίευμα και να μην με έχουν πάρει ένα τηλέφωνο;».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.