Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Μητσοτάκης στο LSE: Συνώνυμο του λαϊκισμόυ ο ΣΥΡΙΖΑ- Σε λάθος κατεύθυνση τα μέτρα

 Πηγή: iefimerida.gr
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που βρίσκεται από την Κυριακή στο βρετανική πρωτεύουσα μίλησε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του 16ου Ετήσιου Συνεδρίου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου, στο London School of Economics, με θέμα: «Defeating populism, defending the truth and unleashing the potential of the Greek economy».
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη προλόγισε ο καθηγήτής Πολιτικής Επιστήμης του LSE και επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου του πανεπιστημίου, Κέβιν Φέδερστοουν.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε την δυνατότητα να μιλήσει με τους φοιτητές και τους Έλληνες του εξωτερικού που αποτελούσαν το κοινό της εκδήλωσης όπου σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το iefimerida.gr ήταν κατάμεστο και ιδιαίτερα ενθουσιώδες συζητώντας μαζί του και αναλύοντας απόψεις για την επόμενη ημέρα στην Ελλάδα και το πώς θα μπορούσε να επιτευχθεί ένα καλύτερο μέλλον στη χώρα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην αρχή της ομιλίας του για τον λαϊκισμό χαρακτήρισε ως συνώνυμό του την ελληνική κυβέρνηση τονίζοντας πως τα μέτρα που θα κληθεί να σηκώσει η ελληνική κοινωνία θα δημιουργήσουν «πολλά περισσότερα προβλήματα στη χώρα, σημαδεύοντας τις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζοντας πως σε κάθε περίπτωση «δεν βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να επικεντρωθεί στην αξιοκρατία και τις μεταρρυθμίσεις που αποτελούν βασικό συστατικό στοιχείο της Νέας Δημοκρατίας στο σχέδιο της και προσωπικά του ιδίου, όπως χαρακτηριστικά θέλησε να υπογραμμίσει, για την επόμενη ημέρα στη χώρα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.