Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Τι είπαν οι βουλευτές στην συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ- Γιατί αποχώρησε η Παπακώστα



Πηγή: Δημοκρατία

ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ επαναπροσδιορισμού της αντιπολιτευτικής στρατηγικής της ΝΔ μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την ψήφιση της συμφωνίας από τη Βουλή επισήμαναν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας βουλευτές μεταξύ των οποίων ο αντιπρόεδρος του κόμματος
Κωστής Χατζηδάκης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νίκος Δένδιας και ο Γιώργος Βλάχος.
 Ο κ Χατζηδάκης είπε ότι πρέπει να προσαρμοστεί και η επικοινωνιακή τακτική του κόμματος να αναδεικνύει τα ψέματα της κυβέρνησης σχετικά με τη συμφωνία που υπέγραψε και να μην επιτρέπει στην κυβερνητική ρητορική να κερδίζει εντυπώσεις.
Ο κ Δένδιας πρόβαλε ότι πρέπει η αντιπολιτευτική γραμμή να γίνει πιο δυναμική και να αποδομεί αποφασιστικά την κυβερνητική πολιτική.
Ο κ Βλάχος τόνισε ότι πρέπει να προσαρμοστεί η στρατηγική στα νέα δεδομένα υπαινισσόμενος την απομάκρυνση των εκλογών μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους. Τον υπαινιγμό αντιλήφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος απάντησε ότι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης φέρνει νέα δεδομένα οι εκλογές απομακρύνονται, αλλά το αίτημα για πολιτική αλλαγή δεν αποσύρεται, ωστόσο δεν θα επαναλαμβάνεται με την ίδια συχνότητα.
Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη παρακολούθησαν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.
Αίσθηση προκάλεσε η αποχώρηση της Κατερίνας Παπακώστα όταν ανέβηκε στο βήμα ο αντιπρόεδρος Αδωνις Γεωργιάδης. Ηταν ένας τρόπος για να δείξει ότι επιμένει στις αιτιάσεις της που της στοίχισαν τη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη Υγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.