Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Αυγενάκης: Το 4ο μνημόνιο μοιράζει τα ιμάτια μιας χρεοκοπημένης Ελλάδας

Για «4ο, μνημόνιο, το βαρύτερο όλων, δίχως ίχνος ντροπής που χθες βράδυ, ψήφισαν οι 153 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ» μίλησε σήμερα από το Ηράκλειο ο Γραμματέας της Περιφερειακής Ενότητας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, με δήλωση του.
Στην δήλωση ο κ. Αυγενάκης κάνει λόγο για «μια
συμφωνία που μοιράζει τα ιμάτια μιας χρεοκοπημένης Ελλάδας. Ένας εφιάλτης, όμως, που δεν ήταν νομοτέλεια, αλλά αποτέλεσμα των καταστροφικών επιλογών της σημερινής Κυβέρνησης».
«Ψήφισαν τα μέτρα μόνοι, με όλη την κοινωνία απέναντι, βυθισμένοι στην αυταρέσκεια, στον κυνισμό και στην αλαζονεία της εξουσίας. Και μόνοι τους, τώρα θα ξεπλυθούν στην φαντασιακή κολυμπήθρα των αντιμέτρων. Αντίμετρα που είναι "ψύλλος στ' άχυρα" και που δε θα εφαρμοστούν ποτέ» είπε.
Στην δήλωση του ακόμη ο κ. Αυγενάκης επιτίθεται στον πρωθυπουργό αναφέροντας: «Ο κ. Τσίπρας, ένας αμοραλιστής εξουσιομανής, χωρίς ηθικά εμπόδια δεν είπε μία λέξη για τα μέτρα. Ούτε μία αναφορά. Και από την άλλη, προσπάθησε να μας πείσει ότι θα βγάλει τη χώρα από το Μνημόνιο. Οι βάτραχοι μεταμορφώνονται σε πρίγκηπες μόνο στα παραμύθια. Ο κ.Τσίπρας ούτε είναι μεταρρυθμιστής, ούτε θα γίνει. Είναι ανίκανος να φέρει στη χώρα 1 ευρώ επένδυσης. Κρυμμένος στο Γραφείο του πρωθυπουργού, δεν ακούει τη βοή των πλησιαζόντων γεγονότων» πρόσθεσε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Και συμπλήρωσε: «Το 4ο Μνημόνιο, μνημείο κοροϊδίας και εξευτελισμού ανοίγει την πόρτα της εξόδου του από την εξουσία και μαζί με εκείνον, κλείνει η περίοδος που ο λαϊκισμός και το ψέμα έγιναν κυρίαρχες δυνάμεις στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό».
«Δεν θέλουμε μια Ελλάδα που θα σέρνεται, αλλά μια Ελλάδα που θα εμπνεύσει, θα ενθουσιάσει, θα δώσει πραγματική ελπίδα. Είμαστε δύναμη ευθύνης. Έχουμε πλήρη συνείδηση της ιστορικής συγκυρίας. Έχουμε απόλυτη επίγνωση της ιστορικής μας αποστολής. Έχουμε το δικό μας σχέδιο για την έξοδο από την κρίση». «Ένα ελληνικό σχέδιο μιας ευρωπαϊκής Ελλάδας. Και με την αξιοπιστία μιας υπεύθυνης δύναμης και με την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας, θα τα καταφέρουμε» καταλήγει ο κ. Αυγενάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου